Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nacisti i krvolocne ubice srbi su opasni za cijelu Europu,to jos EU-a nije shvatila! nema vecih terorista, krvolcnijih ubica, manipulatora i licemjera neg sto su srbi! ZASTO je EU-a ukinula vize nacistickoj srbiji kad hitler ratko mladic nije isporucen haskom sudu??? i kad se vise stotina hiljada srbskih ratnih zlocinaca,ubica i siledzija danas slobosno seta po EU-i? Kak je to sama sebi i svojoj poplaciji dozvolila EU-a? Bosanskohercegovacki gradjani trpe teroru i diktaturu genocid tvorevine i srbskih ubica na zemlji svojih pradjedova,EU-a je uvjela ombargo na oruzje s cim je dala na tanjiru klanja Bosnjane i Hrvate srbskim krvolocnim hordama ubica i siledzija? Dal je EU-a svjesna sta je uradila???Dal je svjesna da genocidasi srbi terorisu drzavu BiH-u i njen narod vec dvadeset godina koju diriguje genocidni beograd i SANU ideolozi o velikoj srbiji? BiH4EVER!
hehe kakav je zakon referendum na jednoj manjoj polovini drzave?? jeli to stvarno referendum onda? a hajde napravite ga vise pa da imamo opravdanje pred USA da vas sravnimo sa zemljommmm
@miki nemoj se nervirati...nije zdravo...hoce ono od nemoci ali nemoj dzaba...pozzdrav
gdje je sada 650 policajaca grada Cikaga, jedna akcija svjetlost 2
Otkad to vi za nešto pitate NAROD\' ??? Ovo je samo još jedna farsa, i pred izborna magla.Ono što vi ne smijete sada pokušavate riješiti nekakvim referendumima. Prihvatili ste VLAST i fotelje, sada prihvatite i odgovornost a nemojte je sada prebacivati na narod i građane.
USTAVNI SUD BiH!!!