Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@O Mozes ti meni i ostalim \"bez indentiteta\" natrpati puna usta duhana sageti se i dobro povuci. Prilikom povlacenja gledaj da ne drzis previse u sebi nego izbaci vani.
@BIH4ever, slobodno izvolite bez Hrvata rješavati svoja nacionalna pitanja, a ne vidim koji je interes Hrvata surađivati u nedaj Bože budićim sukobima s vama Bošnjacima??? Molio bih objašnjenje, s vama imamo milijun otvorenih pitanja, dok sa Srbima nemamo izuzev posavine a s druge strane Hrvatsko je Grahovo, Glamoč... Ne bih rekao da je Hrvatima to u interesu, ali eto valjda neće trebati nitko nikome tj. valjda neće bit sukoba, ne ponovilo se.
MOZE SE SVE TO I BEZ HRVATA ALI JE IPAK U NJIHOVOME INTERESU DA SARADUJU SA BOSNJACIMA
Zamolio bih da nas Hrvate ne uključujete u to, vidim većina govori Bošnjaci &Hrvati, nema od toga ništa.. pokazali ste u ovih 15-tak god otkako je FBiH kolika je vaša \"ljubav i poštovanje\", tako da možete biti sigurni da Hrvati ne nasjedaju ovaj put.
BOSNA I HERCEGOVINA JE POSTALA ZEMLJA U 1992 GODINI A \"RS\" JE POSTAO \"ENTITET\" U 1995 GODINI. BOSNA I HERCEGOVINA POSTOJI BEZ DEJTONA A \"RS\" NE POSTOJI BEZ DEJTONA. AKO SRBI KRSE DEJTONSKI SPORAZUM ONDA ONI NEGIRAJU POSTOJANJE \"RS\" ENTITETA NE DRZAVU BiH. AKO SRBI NECE DA \"RS\" ENTITET POSTOJI I BOSNJACI I HRVATI NECE DA \"RS\" ENTITET POSTOJI ONDA TAJ ENTITET NECE VISE POSTOJATI. BILA JE REPUBLIKA HRVATSKA KRAJINA SADA SAMO IMA REPUBLIKA HRVATSKA TAKO CE I \"RS\" ENTITED NESTATI I OSTAT CE SAMO REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA DOMOVINA SVIH BOSANACA I HERCEGOVACA.
Nishta nam ne mogu!!!!!
lenkaaaa ajde ne bavi se politikom , to nije za vas jer se i onako nista ne pitate. cuj zbogom komsije???!!! gdje ces to ?? alo u bosni si i jedina zemlja koju ces iz bosne odnijet je ona sto ti se bude zalijepila na opancima kad budes bjezala u ono malo materice sto vam je ostalo (ako vas uopste prime , srbe druge klase) prema tome bavi se o vaznijim pitanjima na koje mozes uticati , kao na primjer bijelom kugom. i onako vas nema saka hala a nestajete iz dana u dan. eto da sad nebi pomislila da sam nacionalista , ja cu ti kao merhametli muslimam pomoci da da vam digem natalitet :)
Smrdi su vazda pobjednici iza resetaka, sada laktasenko, hahahahaha, samo pziti da ne pobjegne, oduzeti stecenu imovinu.
poceo mi se gaditi ovaj portal zbog pojedinih (nekih 70% od ukupno) komentara \"velikih srba,hrvata i bosnjaka\"...
pa treba sacekati, vidjeti hoce li biti neke ozbiljnije reakcije OHR-a, ako ne, onda se Federacija BiH treba povuci iz reforme odbrane, ponovo izorganizirati Armiju BiH i sacekati da ovi proglase otcjepljenje, pa fino lijepo zvrsiti zapoceto...
Draga Lenka, sve sto zboris je istina. Koliko god tebe vrijedjali ostali diskutanti \"mrs preko Drine\" i ostalo, vi Srbi ste stvorili svoju drzavu u BiH i cvrsto je drzite. Bosnjaci su mali, nebitni narod bez identiteta koji je malo hrvatski malo srpski malo arapski a u stvari jedno veliko nista jer nema nijednog predstavnika tog naroda koji je ikad postigao nesto vrijedno spomena a o Nobelu za mir da ne govorimo. Zavidimo vam na vasem jednoglasju i na cinjenici da imate vasu RS koju vam niko ne moze oduzeti. Kada bismo realno gledali na stvari - RS je faktor stabilnosti jer vi ne zelite napasti FBiH a male su sanse i da FBIH pripoji RS. Cijela bh. politika se svodi na lelek sebra zbog necega sto je odluceno u Daytonu. Price o genocidu pokazatelj su da Bosnjaci na svojim fakultetima uce samo jadikovke o tome kako su zrtve i workshpove kako prositi od EU. Na \"genocidu\" Indijanaca su nastale SAD-a, velika bosnjacka uzor-drzava Turska a i Saudijska Arabija. Postujem Srbe
@lenka...hajde ti meni lijepo reci što ćeš ti uopće ovdje...Što ti imaš da nama pričaš priče kojih nam je preko glave. Niko vas ne zadržava...pravac preko Drine (može i preko oceana...još bolje)...A što ćemo mi s Bošnjacima...pozdraviti se ili živjeti jedni pored drugih...to ostavi nama da odlučimo...
lenka lutko velis zbogom komsije a sto protjeraste i pobiste svoje komsije druge vjere tamo neke 92 93? nista srbima ne bi falilo da su ostali u nezivasnoj bih onakvoj kakva je bila prije rata...al jok...vi ste se k u r c i l i jer ste imali jna....a moglo je bolje....imate sada srpsku...jedinstven primjerak u svijetu..protjerati cijele narode sa jednog teritorija i izmislit neku kvazi drzavu...ko u srednjem vijeku...nema sta, imate se cime ponosit
Vrijeme krstaskih ratova je davno proslo, ali Dzihad traje jos. Sto se tice eventualnog saveznistvam ko s kim, ne bih ni ja da spekulisem, jer mi Srbi ne mijenjamo dresove. Nismo trazili pojacanje ni od koga i uzdali smo se sami u sebe. Mislim da je to itekako ispravno. Nismo vezivali zastave ni sa kim, i sad nas ne boli glava. Bosnjaci sada lukavo pokusavaju da stave BH Hrvate uz sebe, a bez ikakve zelje da zaista povrate njihovo povjerenje, nego samo da se ne bi nasli sami, bez podrske. Vjerujem i to da bi opet, prvom prilikom opet ignorisali postojanje Hrvata, cim bi dosli do cilja. Ali, ruku na srce, to me se previse i ne dotice.
Tresla se gora rodio se mis. Za par dana