Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osuda stavova SDA ? Jarane , pa vec 4+ godine si sa njima u koaliciji !!!!! Maaaa, kakvo govedo ....Magarac Gatacki !
A , gosn Govedarica; kako bi presuda Ht trebala da izgleda , pa da vi šumnjaci budete , peke s njom...Verovatno mislite oslobađajuća , kako za ludog dotura , tako i za ostalu zločinačku kamarilu..! Eeeee , ako tako mislite , a mislite , onda nema budučnosti za vaš narod i nemojte se pitati zašto vam omladina listom uteće na mrski zapad , crveneči se tamo kada ih domačini upitaju ko su im bili očevi i braća...
Koga boli briga?
sve mi je jasno ali osim zadnje stavke - u cemu se to razlikuju politika i stavovi sds i snsd pa ovi nece s njima u vlast? ima li opozicije u rs uopste?
Yebes to opoziciono djelovanje kad prvo moras u 4 tacke srbovat a tek u 5-oj poentu reci