Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce guzolizci iz SDP-a poceti sa smaranjem i komentarima kako je ovo sve zasluga Zlatka Lagumdzije. Valjda hudnici kontaju da je on ovo iz svog dzepa izvadio. Da se razumijemo, koliko je nakrao ne bi me cudilo.
Dobro je da ima neko od ovih nasih politicara koji zna razgovarati za ljudima iz regiona i sire
Ovo je odlicna ijest za sve, prvo za ljude koji su najvise stradali tokom poplava onda za sve osale građane ove drzave
Ovo je ogroman uspijeh koji je proizvod Lagumdyijine saradnje sa regionom i sire!
Ovo je i vise nego dobro, prikupljeno je mnogo novca i to je izmedju ostalog i proizvod Lagumdzijine saradnje sa regionom i sire!!!
Jel to znači da će se sad stabilizovat budžet? Brat, bratu, došlo je para, kroz uplate i kroz robu, najmanje 2 milijarde eura, al ako ostane i milion poslije mjesec dana, dajem šta hoćeš
Na sta smo mi navikli nego na donatorske konferencije. ne zivit od vlastitog rada nego cekat donaciju i trljat ruke i pravit se da je to sasvim normalno. Nase su drzavice toliko malene a mi ne znamo ni infrastrukturu uraditi.
a eto izbora.. DaBogda ostane sta para za nastradale :( Ne racunajuci tacno probrane za predizbornu kampanju
Ovaj novac ce se sigurno iskoristiti za prevenciju od poplava za naredni period. Drago mi je da se cilj ispunio i da ce se moci realizovati sva ostecenja...
Kako smiješ da tvrdiš da će se taj novac upotrijebiti za ono za šta je i namijenjen, ako uopšte nešto i dođe?! Hoćeš li ga ti dijeliti?!
Nadajmo se da ce se sve ovo i provesti u djelo.
napravili plan, hajmo ga realizovat. to je zaključak.