Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj ba ljudi ne serte, sve je to politika. Znate da je njima super i cak i kad mi nemamo sta jest. Kada bi nedo bog zaratilo, pa poskupilo brasno i ulje 1000%, opet je njima kavijar na meniju. Zavade narod a poslije mi zinemo kako Zlatko i Dodik se smiju i tapsaju jedan drugog po ledjima, ko jarancine. Tako da volim ja sve Vas, Hrvate, Srbe i Bosnjake. Nego, hajmo mi sta para zaradit. Nek djeca vide svijeta malo, neka izadju iz bunara, bar na trenutak. E het.
Sad će da naruče one zlatne kašike da narod moze lakše g.o.v.n.a. da jede.
OVI LAZNI PARLAMENTARCI SE BAS UFURALI. DODUSE, KO I NE BI ZA ONOLIKU LOVU KOJU CE PRIMATI MJESECNO. SAMO STO CE TO BITI KRATKOG DAHA. POZDRAV ZA SVE LAZNJAKE IZ HERCEG BOSNE!
Tako. Lijanoviću pare i potpis, on više i ne treba. Jurišić neka odmah transferira novac za nminuse koje je napravio prije nego što je pobjegao. Ah, živote...:))))
Država Zla_zla-joglistan, privatna država kriminialaca... Još kriminalci iz Eu fale, kad su tu Ameri... E, moji Hrvati, selite se .... a uskoro ce i Srbi, a onda i Muslimani...Ostace Hare i Zlaja...
Tako, radite sta i pustite tu nesto kao medjunacionalnu netrpeljivost...samo zavadjate gladni narod .... svima je puna kapa svega, dajte nam hljeba....
Ovo je početak kraja jednog naroda i jedne države Bošnjačka politika mršava i providna puno maksuz selama i pozdava od SPAVAČA -BOSANCA iz BUGOJNA
A sta ovi HDZ-i hoce od onih kantona,ako ovako nastave,bit ce protjerani skroz......Ajde,razvijajte vojsku,hocemo svi u Vojsku!!!
ovo nije odredila vlada vec Zlaja
Krenuli platformasi ostro i odlucno. Ostaje da se vidi sta ce sada HaDeZeija uciniti. Jedino da proglase kantonalne skupstine ZHK, Livanjskog, i Posavine da ovo ne prihvataju. HNK im nije pod kontrolom, kao sto ni pola Livanjskog ne bi trebalo. Pa bujrum ako im se to svidza.