Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaključak o zabrani zapošljavanja državnih službenika u KS "zaglavio" u kabinetu Ane Babić, nadaleeeeko čuvene sbb-OVCE. Eto vam esbebe-OVACA ko su i šta su :)
sve su to bakirovi ljudi i njegov lopovski sistem,samo ako si u tom kolu lopovskom sve moze pa eto podrzavajte
eh cuj bas kod nje.....koja predstavlja stranku od koje je po uhljebljavanju jedino SDA gora.
Može u ovoj državi sve ako se dogovore i niko ni za šta ne odgovara, opet ako se dogovore, a ako se ne dogovore onda ga je "neko popušio"! Npr Gaši, Lijanović...dok su ostali koji su učinili mnogo teža kriminalna djel, pušteni "da se brane sa slobode" dok se ne uhvate rezervnih domovina (Jelavić) dok se dokazi ne izgube (Čović) ili do zastare...Sve mafija jedan drugog pokrivaju a ništa se ne dešava slučajno, možda 1-2 ali stalno, već ne!
Mute li, mute... Njima ni Zakon ne predstavlja ništa, a kamo li kakvi zaključci.
Nisu to samo dva sluzbenika. To su i dva rođaka i člana stranke. Provjereni kadar. Pet vakata svaki dan.
Pored ovakve g-dje Babić, nije ni čudo što je SBB sletio dole.
pa jbt ovdje radi ko sta hoce, niko ne odgovara ni za sta. Bitno je naplatiti parking kaznu, staviti lisice i slicno. Ovamo sto desetine miliona nestaju nikom nista. Katastrofa.
SDA propasz drzave ! Ne razmisljaju da ovakvim vodjenjem tjeraju sopstveni narod iz zemlje..nak koji njima zaradi za uhljebarske plate..ostatk BIH je u rasulu..jedino u kantonu SA ima jos zivota jr su tamo sjedista stranih firmi...ali pocet ce se polako osjecati poslejdice SDAOVSKOG nacina razmisljanja....kadrorivanja..tendersianja...i ulaganja u nelegalne objekte...
a kolko je gospodji Babic placeno da ga zakljuca i ko joj je platio?
... a moglo bi biti i "retroa(tra)ktivnih hapšenja... ;-)
Nije Sef naredio da stupi na snagu, nema vremena mora obici pravosudje .. a uz to da se sto vise uhljebi sosona..
Hajde jos malo i ona je bivsa predsjedavajuca skupstine kantona Sa. Ne zna ni ko je bio Mustafa Busuladzic
znam ja ko je bio. Ustaša
Burkina Faso je za nas DRŽAVETINA i sistem 😂😂😂😂😂😂
Nek ona kokodache himnu a zakljucke stavila u ladicu!!! Koza