Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al' se ovi foteljaši kote, ko' metastaze su, koliko imamo nivoa vlasti, još malo, pa će i mjesna zajednica biti nivo vlasti koja će zapošljavati desetak foteljaša s velikim primanjima. Pod HITNO ukinuti kantone i ovaj politički nepismeni retardirani javašluk. Ovi političari srču novac iz državnog šajtova isto kao kad bi stavili 100 slamki u običnu čašu soka, u stotinki ga isrču.
SDA USK je osim što je podijeljena i pod konstantnim pritiskom ASDA-e koji su im ljuti neprijatelji i koji žele napraviti skupštinsku većinu..ASDA-u vode sećijaši, sitni lopovi,kokošari,koji su pokrali prije nekoliko godina Merhamet.Potpredsjednik te stranke je čak i osuđen za tu krađu i vidi vraga,zatvor je platio upravo tim parama,a dobio je kao nagradu za to i najviše glasova na prošlim izborima.Haos.A kad razgovaraš s njima,glavne su mu poštapalice:Inšalah,Elhamdulilah i sl.
KAO PRVO VEC STE NAPISALI U JEDNOM CLANKU DA DF ULAZI U VLAST A ONI SU OSTALI PRINCIPILINI KAO I DOSAD I REKLI SU DA NECE SA SDA I SBB PO BILO KOJOJ CIJENI,OVO JE DOKAZ DA IH NE INTERESUJU FOTELJE.SVAKO KO UDE U KOALICIJU SA OVE DVIJE STRANKE PRESTAT CE DA BUDE CLAN DF.POEDINCI SU SE UBACILI U DF I SADA ISKORISTAVAJU NJIHOVE POSTENJE.TREBA MJENJAT ZAKON DA MANDAT OSTAJE U STRANCI
kad ce isplata za zemlju,ja jos uvjek imam strpljenja,a vi gradite na mojoj zemlji,,,