Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pojedini nisu ranije ni znali gdje je Gorazde, ni sanjati nisu mogli da će biti u skupštinskim stolicama. Svi su tu radi svog interesa, za narod ih baš briga. Samo Aneks 7-svako na svoje.
Yeebo te memo haljevac ati njega,vidi se po frizuri da ste istocnjaci (swedjani)
Sta hoce ova daliborka.ku *va sina je ubacila u ministarstvo jos hoce keša malo joj ne mozes joj prinjeti.
il bio ovaj il bio drugi nikakve razlike za građane
SDA - garant opstanka bošnjačkog naroda. Jedini pravi put za sve muslimane.
Evo i kako se sad samo dokazuje da korupcija, lazi i sda nikad nece odustati od naroda da piju krv! Kako vas vise nije sramota narod tako muciti a za uzvrat i makar cenaz vratit lopovcine jedne, isti ste nasi Murijanci cener na kafu i cao samo kos vas je hiljada i sretan si a ako moze i milion zasto da ne... MRSSSS!!!