Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Ja, prijetis? kako ZNAS da ce se desiti NOVO ubistvo ako nemas svoje prste u svim tim ,,spontanim\'\' zlocinima ?
ja - ako si ona jaaaaa... sa drugog clanka onda ti j.e.b.e.m kosti mrtvog babe, ako nisi onda se duboko ispricavam :D
Razlaz ljudi i vidimo se uskoro na novim protestima nakon novog ubistva.
Ovo je po meni, sva priča da se \"zadovolji\" trenutno javnost i čim se smiri, biće zaboravljeno kao i sve one piče o maloljetničkom zatvoru itd... Pa sjećate li se onog što je zapalio onu staricu...šta bi sa njim, nema ustanove za maloljetne delikvente i pusti ga na slobodu da napadne ponovo drugu staricu. Stoga, ni u ovo ja ne vjerujme i ne očekujem ništa.
Kakav demagog svaka čast.Prvo je smanjio policiji plate i doveo ih na položaj socijalno ugrožene kategorije i samim tim ih skupa sa gradžanima predao u ruke kriminalaca i mafije.Onda kad se narod malo digao on sve riješava time što će održati sastanak na kojem će se pojest i popiti na račun ugroženog budžeta i donijeti nekakav zaključak.Na kraju sve će ostati isto s time da on fizički nije u stanju raditi svoj posao bez minimum 3200KM plate
Bjezi ba bem ti ovu zemlju primitivnu. Pa kriminalci su 90% gradjana ove zemlje, mamune.
Svaka cast Mujezinovicu,vrijeme je da se drzava obracuna sa kriminalcima.!!