Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Liječite ovog primata dok nije kasno !!!!!
@memo88 prekasno
Svakom covjeku je jasno da je Alija Zivkovic prodao pola Bosne sumskim srbima, a Hercegovinu kamenjarskim srbima, za svoju fildzan drzavu. O tome koliko su oni zaista mislili na narod u sumskoj republici govori i cinjenica, da kad je tamo bilo 200 000 povratnika, svu pomoc, donacije....su ulupali u Sarajevo, umjesto da se pomogne tim ljudima da ostanu u svojim kucama. Dok su oni hapali donacije, pola povratnika se iselilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SDA pogan i kancer Bosnjackog drustva! Kako imate hrabrosti glasati za SDA na izborima, kako ? Svaki dan gledate kako vam zalogaj iz usta djece izvlace i kradu ga, kako nam unistavaju buducnost!
Bitno je da su dr.mr. a manje bitno odakle savjetuju.Bravo Bosnjaci
gledaj glave sine
mene sad zanima da li onda on ista radi ako ima ovoliko savjetnika
Kažu da je nagovarao našu Fatu Orlović da proda zemlju gdje je crkva. Koji seronja
Nemaju vremena za interese muslimana jer su zaokupljeni grebljenjem para na sve strane. Puko uhljebljivanje. Gdje ga nađoše ovako ružnog.
Salkica upisati u ginisovu knjigu glupana.Zajedno sa fotografijom.
zamisli kako bi dijete ramiza i zeljke cvijanovic izgledalo? :D svijet bi nam se divio toj ljepoti...
Nikome nije lako u Federaciji kad je zapošljavanje u pitanju. Standardno na oglase u Javnim preduzećima se i ne prijavljuju ne Bošnjaci jer znaju da neće proći. Šta se onda čudimo za stanje u RS. Na isto ti to dođe. Tužno.
Nije ni čuda da ga toliki savjetuju kad je paglu ko urac.
Izet Spahić zvani ŠREK , dipl.inž.maž. ali diploma sa pijace ARIZONA. A vidi se da ga ŠREK i Bilal Memišević savjetuju jer i u Višegradu a posebno kod nas u Foči se vodi BOŠNJAČKA politika iseljavanja BOŠNJAKA sa njihovih ognjišta.
Vi i vidi koji su Bošnjaci pravoslavne vjeroispovijesti na klix-u više vole nego novosti iz Beograda 😂
Bavite se Edinom Ramićem i koliko je kupio odbornika u Skupštinama, hodza, povratnika, kome djeli pare, iz budzeta ministarstva i koga kupuje.Vidite javnee pozive, a vi udarate po poštenim ljudima.Bruka
Sram vas bilo, samo se politički obraćunavata sa onima koje ne volite putem ovog portalčića.šta je sa Almirom Salihoićem, osudjenikom pred sudom za hapanje para i njegovim posticajem od Ministra,o prvom martu, Ćamilu i toj ekipi-Jadnici,jedni.Vidite kome je Edin tutno para i za što od naših usta odvajanih.I vi ste političko glasilo...
Zašto ne pištete o Edinu Ramiću i njegovom štetnom djelovanju za Bošnjake u Podrinju i RS.Njegovom kupovanju povratnika, odborničkih transfera parama od ministarstva za izbjeglice. O kupovanju hodza iz budzeta ministarstva.
Vidi sto covjek zaposljava, to je prava briga za narod. Ima tri teme oko kojih tabiri 20 godina i za svaku po 15 savjetnika. I opet nisu uspjeli nista napravit. Al nije se on sam instalirao, naroood zna. Buhahah.