Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li kakva kazna za one što se ne javljaju na navedene brojeve telefona, ili ako se jave, a ne odreaguju kako bi trebalo? Ako ne prate pacijenta, ne vode evidenciju ne preduzimaju mjere? Čini se da je bilo ozbiljnih zanemarivanja zaraze kod pacijenata, koji su se uredno prijaveili na navedene brojeve telefona.
@Mirsoamerikanac Oni su stoka bezobrazna cast izuzetcima kojih je jako malo. Meni kao asmaticaru kazu dodji da produzis terapiju sta vise reci
Mogli su Federacija BiH i RS zajednicki odredjivati mjere...
Dok neki rade neki sklapaju slagalice kod amidze u velikom dvoristu. Djelima ih Skaka.
Doks se nešto ušutio u posljednje vrijeme. Da ga nije klepila Korona.
Sarajevo je uvijek imalo pojedince koji su bili motor pokretanja drustvenih projekata,u ovo vrijeme cini mi se da je to nas mladi gradonacelnik. Velika podrska.
Kod nas su poskupili a ovi jos nisu ni potpisali:))
Pa znaci dozvoljeno je okupljanje do 20 ljudi u KS. Šta onda prdi onaj solak
Kako kad valja raditi u bingu i biti na prvoj liniji za 500 km dok Senad ubija milione.
Pa jedino se od seksa i pridržavamo
E,vala ko se "ne moze" ptidrzavati ovih mjera nek'se zapita sta moze onda u zivotu..osim bolesnih hronicno i invalida.
svima kretanje zabraniti.. policiju u mahale, ko prekrsi 10000 kazne pa ti setaj roki
Izbjegavanje stresa a nabili ste ljudima stres do maksimuma.. Pa neka umre ko mora da umre, sta je problem sad?
Evo savjeti kako i od HIV-a da se zastitite. 🤣 A sto se tice jacanja imuniteta, u izolaciji, bez kretanja, bez sunca, mnogi i bez vitaminan bex izlaganja mikrobima ima da propadne imunitet ko zeton, pa kad shvate da ove mjere nemaju smisla i ponovo pokrenu drzavu ima da umru i oni zdravi. 🥳🥳
Uvedite policijski sat