{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Zajednički interes mir i bezbjednost na Balkanu

S
23.6.2010. u 18:06
0
0
Zajednički interes mir i bezbjednost na Balkanu
0
Zajednički interes mir i bezbjednost na Balkanu
Zajednički interes zemalja članica NATO-a je mir i bezbjednost na Balkanu, istakli su danas članovi delegacije Komiteta za odbranu i bezbjednost Parlamentarne skupštine NATO-a tokom susreta sa predstavnicima Parlamentarne skupštine BiH.
Susertu sa delegacijom Komiteta za odbranu i bezbjednost Parlamentarne skupštine NATO-a, u kojoj su se nalazili predstavnici devet zemalja članica Parlamentarne skupštine NATO-a, prisustvovali su zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Beriz Belkić i članovi delagacije parlamenta BiH u Parlamentarnoj skupštini NATO-a Ivo Miro Jović i Halid Genjac.

Sastanku su prisustvovali i predsjedavajući i zamjenik predsjedavajućeg Zajedničke komisije za odbranu i bezbjednost BiH Branko Zrno i Šefik Džaferović, te predsjedavjući i zamjenik predsjedavajućeg Zajedničke komisije za nadzor nad radom Obavještajno bezbjednosne agnncije BiH Mirko Okolić i Šemsudin Mehmedović, saopšteno je iz Parlamentarne skupštine BiH.

Član delegacije Parlamentarne skupštine BiH u Parlamentarnoj skupštini NATO-a Ivo Miro Jović je, pozdravljajući goste, rekao da je posjeta članova Komiteta Parlamentarne skupštine NATO-a veliko priznanje za BiH.

On je naglasio da je u BiH mnogo postignuto u sektoru reforme odbrane i bezbjednosti i da je ova reforma najuspješnija priča u postdejtonskoj BiH.

"Svjesni smo da se pred nama nalaze brojni izazovi kakvi su, na primjer, problemi sa uklanjanjem viškova naoružanja, ali je uprkos tome važnija činjenica da postoji politički konsenzus i želja građana BiH za ulazak u EU i NATO integracije", istakao je Jović.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: