Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
novi izvozni proizvod vlade srbije "Regionalna stabilnost", .........................možeš mislit
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ko nesto novo !!!!!!???????
Tako je Dačiću. Imate i Avio kompaniju najbolju u regionu. UPS! Pa ona je jednim dijelom Arapska. Kad prodate srbiju pređite i na republiku srpsku ali se potrudite da prodate Arapima ili bolje Turcima.
Sve je to jedna vlada i jedna drzava.
Koje?
Pa Srbija,Bosna..Sve je to Srbija..Ima malo muslimana oko Darajeva ali oni ne smetaju.Ipak su to sve Srbi..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kažem vam ja, ko da je jedna država u pitanju, a vi me napadate...
alooo sta pjenite, ko vama poturicama brani da odrzite zajednicku sjednicu sa Erdoganom?
Mrs pizda ti materina separatisticka *** te Erdogan, da je srece ko sto nije bila bi bombica od jedno 500 kila postavljena da sve debile odjednom otpremimo u dzehenem gdje i pripadaju
vlahonjeri usmrdjeni na okupiranoj bošnjačkoj zemlji!
Američki marinac koji je završio sve američke specijalne treninge upita svog zapovjednika da li na svijetu postoji još neka bolja vojna formacija od njihovih marinaca, na to mu ovaj odgovori: Čuo sam za neke Srbe kažu da pale i ratuju sa svima od austrijske granice pa sve do Albanije." Vojnik nije dugo premišljao, spremi se i pravac Srbija. Nakon mjesec dana vraća se marinac sav tmuran i pokunjen. Šta si se snuždio, nije valjda da te nisu primili, upita zapovjednik? Nisam prošao na testu. Pa iz čega si pao, možda iz psihotesta? Ma nije iz toga, tu sam im postavio nove vremenske rekorde. Pa onda si vjerovatno pao na kondicionom ispitu? Ma i tu sam im postavio nove rekorde. Pa iz čega si onda pao? Nisam mogao objediniti jednu vježbu. Istovremeno dok trčim da pucam i na leđima da nosim televizor, frižider i mikrovalnu iz kuća.
Mozda bi bilo bolje da dodje Jovanovic
Što ne naprave sjednicu koliko su Bošnjaka i Hrvata posijali po tkz RS
Klix : Zajednička sjednica vlada Srbije i RS 16. decembra u Banjoj Luci ! Za k.rac me POvuci !!! Prc moje 1
sve ce to dacic da dovede u red....g6 je sve bliza :)))
G6 se nikada,ali nikada nece i ne treba desiti.Svako svoj put i puno mu srece u tome.