Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uze mi misao :). Cudan smo mi balkanski mentalitet..
jooooj- Jasta brate. Pogledaj samo komentare na ovom portalu.Niko mi ne moze reci da su ovo \"stariji\" ljudi,jer koliko starijih od,recimo,50 godina znas da znaju upaliti kompjuter?Ne mnogo,ne u Bosni.Nove generacije se uce mrznji od malih nogu. U Bosni,u dijaspori,nije bitno gdje,djeci se od malena trubi da su \"ovi bolji od onih,a oni su najgori\".
Da se nisi malo zbunio, hai? Htio si reći četnici sa Grbavice, Ilidže, Vogošće klali su ne naoružan narod. Jedino ako Batko nije bio u Zelenim beretkama...
dokon pop i jarice krsti, a jarica i ovaca na pretek :P
koje gluposti vi u BIH izmisljate samo da nista neradite,sve neke dane izmisljate,te dan ovaj te dan onaj,ma niko u svjetu nema vremena izmisljati kao vi sto izmisljate,boze sacuvaj nas od vasih izmisljanja i molitva.....ISKOLAN POP KOJI NEMA VJERNIKA I BEZ POSLA JE I KOBILE KRSTI. DOBRO KAZE IZREKA NASIH STARIH.
procitajte ekumenizam
Specijalni gost ce biti mali Knindza i beli orlovi.
Hehe probajte molitvom što vam nije uspjelo JNA tenkovima.
Tako treba,svi smo mi kršćani i zajedničkim snagama se moliti za propast nevjernika.
kakvo licemjerje... kao mladi su ujedinjeni a politicari nas razdvajaju...koji supljak ovdje se bolan ne vole oni od 7 do 107, ako ih ima... patetican pokusaj stvaranja slike \"yunge\" bratsva - jedinstva
Nema brige nema više snajperista po Sarajevu. Neće ih nikad više ni biti.
Podsjeca me na 1992 ovako su isto molili se za mir dok su zelene beretke klali i pljackali Srbe po sarajevu
jel se ovo mole za 200.000 srba koje proguta Oluja.
Jel ovo ko lafu neki dogadjaj? Taj dan idem da gledam nove felge za moj BMW M5.
Samo nek se mladi mole i kradu bogu dane. Gdje ce nam biti kraj!? :P