Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zipa slike: 4 drzave, 7 \"predsjednika\", tito crni, sreca tvoja pa si pod zemljom!
Slika me podsjeća na onu bajku o Snjeguljici i sedam patuljaka. Patuljci su tu, a ko glumi Snjeguljicu? Nekako mi Inzko najbolje izgleda za tu ulogu :-D
\"poruka svima vam mozete nam obaliti onako od cmara do vrha pa obratno\" Meni je to radila jedna predobra Bošnjakinja.
Prestanite svi više sa primitivizmom! Ako ovako nastavimo, svi smo propali !!!
http://www.youtube.com/watch?v=LSYm0QW54ng&feature=player_embedded
mujo [email protected] ti mujo nego mile ili mijo iz skutorije..cuj 15% kako ste poceli bice da mi na jednoj nozi stojimo..upamti da ce ljiiljani vijoriti na svakom pedlju BiH!!!VI STE BILI ..TRAJETE ... NESTAJETE::))))A BOSNA UVJEK TU !!!NIGDJE NEMICE.
pa makar ta republika BiH bila i na 15% teritorija ali ce vioriti ja ti kazem! pozdrav iz Australije!
zipfer@mozda tambura nema dovoljno skole ali sigurno ima vise smisla za opisati situaciju nasparam jednih od nasih komsija.. ja bih samo dodao i ovi susjeda ,posto mislim da su oni gori od istocni\\gh a vas nekoliko skolovanioh sto mi imamo bih trebalo prvo rasdruziti ..cisto iz razloga da smo barem sigurni ...imas milon dokaza da te dvije tj i tvooja skupina ne/ljudi ima misljenje da nas treba odstraniti sa evropske scene.poruka svima vam mozete nam obaliti onako od cmara do vrha pa obratno...jednoga dana ce ljiljani da vijore na svakom pedlju republike BiH
Tambura :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
I koje nakraju naš predsednik ?
@ tambura Ova \'tambura\' je bas tambura u pravom smislu rijeci. Ti si jedan primitivni, neobrazovani bezveznjakovic i pretpostavljam da nisi mako dalje od dva, tri razreda srednje skole..!!! Nacin na koji ti \'komentarises\' je FUJ..!! Zivim u Federaciji i socijaldemokrata sam, tako da mi krajnje infantilno djeluju tvoji komentari.. Sreca je sto ovdje nema puno takve pasmine poput tebe. Djelujes potpuno stupidno..!!
i povedi ovog tamburaša da vas je dvojica.
@LJILJAN jbt dobro si ti,samo se ti spremaj i nemoj izlaziti napolje,možeš nekog sresti.
Evo uskoro su izbori u Nokiji. Boris Tadić obećava da više neće voditi ratove da stigne do Tokija. Izgleda pomirili se da ne mogu više ratovati, pa sada hoće da su miroljubiv narod. S druge strane ovaj prvi komentar od ampak pokazuje da je majorizacija zaista bila uspješan projekat, pa mu obećavam sve dok ne ode u Hrvatsku i popuni prazan prostor nekadašnje srpske krajine, da će biti još uspješnijih projekata od majorizacije - npr generalizacija (svi su isti) :)
@ LJILJAN POTPISUJEM SVAKU TVOJU RIJEC...!!! NE VJERUJ SERBIJI i SERBINU, VEC PRIPREMATI ODBRANU...!!! Ovo sv eje mazanje ociju, serbije ko i EU-e...!!!
SERBI SU MONSTRUMI I ONI BI OPET KLLALI I BOSNJAKE, HRVATE, ALBANCE, CRNOGORCE, JEVREJE, ROME, MADJARE ITD...!!!
\" Historičar umjetnosti Anđelko Zelenika za Radio Livno: Džamija Ćurčanica \"nema\" ni arhitektonsku ni umjetničku vrijednost - ona je \"greška\" (Ovakvi primitivci su nam određivali koji objekat ima a koji nema kut-umj. vrijednost. Pa su džamiju srušili i sad on laje na obnavljanje. Fuj \"Uprofesore\" 1. Da li je ovo širenje međunacionalne mržnje ?????????? 2. Jesmo li mi rušili njihove vjerske objekte u Sarajevu.