Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada će Komšić izjaviti da zbog državotvornosti i ulaska u NATO morao je narediti DF-u da hvali Seku i njen rad u KCUS-u jer on ipak ima obraza kao i Šćepo poštenja. Fuuuuj smradovi ljigavi.
Sada će DF i ovi novi Bedićevi zeleno desni ljevičari pokazati da su Sekina dojenčad jer će svojim ljigavim ručicama pokazati da su SDA privjesci. A o SBB ne treba ni pričati jer su bili ljige i ostali ljige.
Elena Čaušesku uzela veliku zgradu bivse Psihijatrijske bolnice sa baštom, ogromnim sobama, hodnicima, kuhinjom i od nje napravila svoj "Bijeli dvor". Zena sama koristi cijelu zgradu. Šetka se po odajama. Sve renovirala, naoruzani cuvari je cuvaju. Niko ne moze prici zgradi. A doktore rastjerala.
Bit ce burno.Seka ce ih sve poderati.Mnogi ce zajaukati!!!
Činjenica je da je veliki broj ljekara napustio kako i KCUS, tako i drzavu. Izgleda da je stanje zaista za pozeliti!
Mi smo jedna velika stoka,papci nas j.e.b.y. 20 i kusur godina,a mi se jos preko raznih portala ,komentarima prepucavamo i zadovoljavamo. USTAJ VRIJEME JE.
Sta ima tu biti burno? Sebija je drzava u drzavi... Sestorka je sve direktore smjenila a nju nisu smjeli a sad jos SDA vlast i sta ima tu biti burno??
Elena Čaušesku uzela veliku zgradu bivse Psihijatrijske bolnice sa baštom, ogromnim sobama, hodnicima, kuhinjom i od nje napravila svoj "Bijeli dvor". Zena sama koristi cijelu zgradu. Šetka se po odajama. Sve renovirala, naoruzani cuvari je cuvaju. Niko ne moze prici zgradi. A doktore rastjerala.
sta je ovo, nijednog sda bota u komentarima?? ceka se pismena direktiva pa udri copy-paste
naravno copy-paste oni nisu sposobni za više texta od XX na ličnoj karti i XX na SDOo
Ja se nekad zapitam gdje su svi ovi intelektualci sa klixa koji komentarisu svaki post.Ako ste toliko pametni, ako vec imate toliko znanje sto se ne bavite politikom sto niste neki uspjesni ljudi ? Lako je komentarisati sta drugi rade, uradi nesto u svom životu pa onda komentarisi.
Kako kažu nastavnici i profesori: "Sine promašio si temu."
Dosta nam je tematskih sjednica. Donosite zakone i propise da ljudima bude bolje
gradjanima federacije a citave BIH se uredno odbija od plata za zdravstveno osiguranje koje je svima uskraceno osim ,,stranackim feudalcima,,zato treba umjesto u fond zdravstvenog osiguranja novac ostavljati tamo gdje gradjani misle da je za njih najisplativije da ne bi novac isao u ruke raznih ,,melkisa i belkisa u krznima leoparda,,
Kad tamo Sebija sve prozove, a narocito bivse SDP direktore!!! Ona ce im sve u facu skrkati, mnogi ce se obrukati.Zato volim Sebiju, zena "bez dlake na jeziku", a ima sve argumente!!!
Jedva cekam da neko oplete i po ovom Zaimovicu.Neka se i njegovi aferimi otkriju.Papak iz provincije.
Opaaa Zaimoviću odakle ta hrabrost??? Mogao bi ti malo do Švrakina sela zagrijavati klupu?!