Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdine Zaimiviću, Vama i ostalim parlamentarcima plata ide/će biti bez obzira na zaključavanje ili ne, meni u realnom sektoru ako ne radim nema novaca, a država ne pomaže, nisam se išao cijepiti u Srbiju jer nikoga ne poznajem niti mene ko poznaje.
NE IDE SAMO NJEMU PLATA ¸ZAIMOVIĆU VEĆ I DESETINAMA NJEGOVIH SESTRIĆA, DAJIĐIĆA I AMIDŽIĆA IZ KAKNJA I OKOLINE ŠTO IH NON STOP I DAN DANAS UVALJUJE U DRŽAVNE KOMPANIJE I INSTITUCIJE.
U kojem relnom sektoru radiš? Ugostiteljstvo? 99.9% vas ne poštuje ni jednu jedinu mjeru, kažeš konabaru da stavi masku kao da mu bubreg hoćeš izvaditi.
koliko je ovaj lik u telekom samo hodzinih sinova zaposli ....
Online uhljebi uzimaju pare a vas narode drze zatvorene. Samo sjedite kuci jer sadake za Vas nema. Sta cete uraditi za svoju djecu danas pitanje je?
Cirkus se nastavlja . Narodi , progledajte , ako ništa onda zbog djece i unuka . Ove interesuju samo njihov status . Sada su se malo prepali jer su najavljene tužbe zbog velikog broja umrlih . Sam Novalić je dokazao da se ono što je on i njegova vlada trebala uraditi prije 3-4 mjeseca može uraditi za 7 dana i da su oni jedini krivci za smrti naših najmilijih i za trenutnu katastrofalnu situaciju u BiH . Tužbe pa pravac zatvor i oduzimanje opljačkane naše imovine .
Pandemija u drzavi je punu godinu, osim sto ste prosili i naprosili testove, sada ste skontali gdje sadake za vakcine koje se po svijetu vec 4 mjeseca daju. Vasa nesposobnost nadilazi i vas bezobrazluk i bahatost
Samo juce su moja dva poznanika KOJE DOBRO POZNAJEM (ispod 45 godina umrla), sedam zarazeno odnosno pozitivno i NISU DOBRO (dvoje ispod 35 godina). I pitam vas,,da li je bolje da se neko zarazi, razboli (ne daj Boze umre), ili da kao i vecina zivotarimo i jedemo ono sto ima. Ljudi, patnja je velika, umire se. Ja sam za totalni lockdown, da sebe i svoje sacuvam ako mogu, zivim kao i svi ali, kada ovo prodje imamo sansu za dalje....ZIVI ali eto, koliko toliko zdravi.
Dobro jutro parlamentarci. Tek 15 mjeseci proslo a vi se vec probudili?! Umjesto da lezite zbog neke glupe bolesti vas probudise bezveze.Sramota, pa niste vi izabrani da radite.
OPREZ ZA VLADU FBIH❗❗❗ VLADA KS POKUSAVA PREKO PARLAMENTA DA PREBACI SVOJU NESPOSOBNOST NA VLADU FBIH TAKO DA VLADA FBIH PROGLASI VANDREDNO STSNJE I DA SNOSI TROSKOVE NESPOSOBNE VLASTI U KS❗❗❗ SVI KANTONI RADE I SUTE SAMO IZ SARAJEVA ZELE MJERE NA NIVOU FBIH KAKO ONI NE BI BILI KRIVI. VLADA FBIH JE DALA OKVIR MJERA IZVOLITE GOSPODO ❗❗❗
OPREZ ZA VLADU FBIH❗❗❗ VLADA KS POKUSAVA PREKO PARLAMENTA DA PREBACI SVOJU NESPOSOBNOST NA VLADU FBIH TAKO DA VLADA FBIH PROGLASI VANDREDNO STSNJE I DA SNOSI TROSKOVE NESPOSOBNE VLASTI U KS❗❗❗ SVI KANTONI RADE I SUTE SAMO IZ SARAJEVA ZELE MJERE NA NIVOU FBIH KAKO ONI NE BI BILI KRIVI. VLADA FBIH JE DALA OKVIR MJERA IZVOLITE GOSPODO ❗❗❗
zakapijace nas a stas nista 🤗
NEMA ZAKLUČAVANJA!!!
Pišaj po sirotinji