Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj SDA budžetski miš Zaimović će naslijediti titulu uhljeba na uhljebima od odvratnog Halida Kenjca.
@N0V0STI druže, ja u BiH vidim 2 scenarija. 1=Bosna i Hercegovina ce biti prazna 2=Ponovno ratovati ali ovaj put na sve ali nista i ko pobjedi ima citavu BiH. Ne mozemo zivjeti u drzavi gdje postoje 2 entiteta i 3 konstitutivna naroda.
Ako je Zaimović uhljeb Konakovic je upogaca .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hajde Mirsade Zaimoviću sada građanima pokaži svoju biografiju. Prvi posao 2000 godine NOVINAR -SPIKER u Radio Kaknju, potom JP “Kakanjski glas”, pa hop GENERALNI DIREKTOR BH TELECOMA i PREDSJEDNIK PARLAMENTA FBIH, poslovno iskustvo na nivou. Aferim BiH.
Kad ne dolaze na poso kako dolaze po plate i kakav godišnji odmor i regres kad ga nisu zaradili sram jih bilo
Levat
Zaimovicu, cemu 4 slike? Jesmo li to malo zaljubljeni u sebe? I ja bih bio da sam na tvom mjestu!
nikako ti ne pristaju petarde Zaimoviću, nego sisaj iz pozadine dok možeš
Na kraju ćemo mi morati popustiti. Svi slave žrtve samo hrvati pobjede. Pogledajte koga imaju iza leđa.
Pa to vam je koalicioni partner, od kud sad ova nesloga.
Ima facu ko da je harmonikas!
To vam se desi kad glasate nacionalno, vlade skoro godinu, nema sve uhljepi, većina naroda ode vani. Ostat će samo podobni i nepismeni.
Ne mozemo mi zivjeti u ovakvoj Bosni i Hercegovini. Ili ce biti Republika Bosna i Hercegovina 100%, ili ce biti Republika Srpska 100% ili ce biti Herceg Bosna 100%. Nema suzivota i to je dokazano vec nekoliko puta.
Čekaj dok im jos koja firma čučne
YEBO NAS JE BALIJSKI GLUPI SDP S ONIM PROMJENAMA USTAVA
Kako ja vidim u BiH postoje 2 opcije. 1.BiH ce za 50 godina biti prazna i niko vise nece zivjeti unutra osim tajkuna, politicara i ostalih mongoloida na vlasti al' kad narod nestane hahaha nece vise ni politicari sluziti. 2.Je rat ali ovaj put ide se na sve ali nista. Ko pobjedi ima citavu Bosnu i Hercegovinu i kraj price. Ne mozemo mi raditi dok postoji RS koja blokira napredak na svaki nacin.
Lopovska SDA decenijama veže zastave sa zločinačkom organizcijom HDZ. Braća po lopovluku i razbijanju BiH.
Svi misle da HDZ unistava samo Bosnu i Hercegovinu i Bosnjake ali nije istina hahaha HDZ, Herceg Bosna i Mate Boban su odgovorni za nestanak Hrvata u Bosni. Niko danas ne pise o Hrvatima u Posavini.Mrznja medju Hrvatima i Bosnjacima ce biti sve dok ne ugasimo SDA i HDZ.