Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duvaj ga ti bulo poturcena!!! Svjetski savez poturicke dijaspore hahahaha...
@pero NE POSTOJE nikakvi savezi postoji samo Bosna i Hercegovina Duvaj ga pero!!!
Milutin Sretenovic, Maksim Bozic vehabije? nekontam stvarno, jesuli se ovo ukljucili NEMUSLIMANI u vehabije i prave probleme da bi ocrnili muslimane u BIH?dal to s.a.n.u Beogradski ideolozi o zavjerama i povalama bosnjacima preko cega ce udarat i rusit drzavu Bosnu i Hercegovinu?
ma naviklo je to da kuka i moli,plače...radi stoko,radi...nema više sadake..
e,nek si im ga stjero..
TO KRALJU..MOGU SAMO SA SANDŽAMA I PTARŠIMA..MRŠ BAGRO BALYJSKA !
@bosanac nayeebem ti se familije ciganske poturchene nemoj nikad vise da ti padne na pamet da hrvate stavljas u bilo kakvu vezu sa vama bosnjama. nase zastave su odavno razvezane eno vam sandjaklije siptari turci arapi vehabije i ostala muslimanska gofna pa sa njima pravite saveze. kako mi se gadite majku vam..... koji ste podlaci i potpuno bez obraza i karaktera. fuj stoko.
Svjetski sabor POTURICKE dijaspore... Jasno ko dan!!! Uostalom, sta TURSKA ZASTAVA trazi tu?
dok nas poludivljaci, lopovi, i slicne kvazi patriote mrze znaci da je sve u redu....dzaba vam necete para, nema sadake, ko vas j..
Ma izgleda da je to slika susreta dijasporaša u Turskoj a slika je,što kaže Bosanac,izgleda od nekoga namjerno postavljena.
Fakat sto ce Turska zastava tu?Da li su oni suorganizatori susreta? Da li je dijaspora glasala za ove clanove? Koga onda zastupaju ako ih nismo glasanjem izabrali? Moze li biti da nas neko zajebava ?NARAVNO !!!!Bez veze.
@Floxy Ovu je sliku sarajevo x namjerno takticki postavio sa turskom zastavom, posto je sarajevo x porparol c,etnickih srpskih genocidasa, ko to jos nije skonto? to se naziva \'dezanformacija propaganda\', sarajevo x ne objavljuje ni 90% vijesti koje se ticu direktno svim malverzacijama i srpskim udaranjem i podvalama ko i neprijateljskim zavjerama i kriminalu srba genocidasa!!! sarajevo x je c,etnicki srpski portparol, da nije nebi ostavljali komentare onog patoloskog srbina koji pljuje po muslimanima, bosnjacima, turcima, arapima itd..... ova slika je postavljena da diskreditira i skrece paznju s pravog problema a to je da ima dva miliona istjeranih iz bosne i hercegovine koje su c,etnici srbi etnicki ocistili sa pola teritorije bosne i hercegovine! ovo ne ide u korist genocidasima i njihovom projektu o velikoj srbiji jer hoce homogenu etnicki i genima \'plavsic biljane cistu\'.... GENOCIDNA TVOREVINA=GENOCID NAD BOSNJACIMA i HRVATIMA! bosnjaci i hrvati zajedno!!
Činjenica je da Bosna ima doista veliku dijasporu i treba na sve načine nastojati da se vraćaju u svoju Domovinu i da ovdje ulažu svoj novac u razvoj i zapošljavanje. A ako se dio Srba ne smatra dijasporom BiH,to je njihova odluka.
o,turčine našimpu se qurčine !
mislis li da ce se srbi i hrvati ikada identificirati sa takvom organizacijom? ocigledno to i nije namjera isto kao sto multietnicka bih nije bosnjacka namjera.