Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je trebalo doći od dobojskog,maglajskog gradonačelnika!
gledaj sada kada nas naši elitni prvaci u zajhebavanju naroda u maju za vrijeme poplava mobilizuju da saniramo posljedice poplava dok oni sjede u svojim vilama daleko od BiH i njenih problema,ko se ne odazove pozivu ima zatvor odmah....samo tako i znaju,kada se shranje desi oni naberu i neka drugi čiste iza njih a mi ćemo opet glasati za prvog u Bošnjaka,Hrvata i sl....čekam poziv da ga nalogodavcu strpam u nos
Hvala. Nevjerovatno normalna vijest, a opet se mora naglasiti da vodena stihija nije birala koga će. Šta ćemo, tako je. I ovdje nema inspiracije za dežurne provokatore, naravno.