Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aha zato je Mulabdic dao tender za 200 novih vozila Bunji, naravno uz posredovanje Asima Sarajlića. A valjda je Asim nezavisni faktor neki.
ako imas kakve dokaze iznesi to gdje treba, a ne seri ponklixu
(smajli koji place od smijeha)
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici? Da (688) 18% Ne (2880) 74% Nisam razmišljao/la o tome (320) 8% A vi kupujte nova auta, pišite kazne za vožnju i zapošljavajte nove i nepotrebne policajce, boli vas briga.
Ubise se od samostalnosti i nezavisnosti.
Jos jedan primjer kako vlada baca pare na ublazavanje simptoma bolescuge civilizaciske koju su stvorili. Policija vec radi svoj posao sto se hapsenja tice, problem je u tome sto se kod nas ne postoji praksa izrecivanja dugogodisnjih kazni za ljudi koji vise puta ponavljaju ista djela.....
Kome da se požalim jeli mogu MUP-u? Skaka je sunetio komšijino dijete i nije ga dobro osunetio,počeo je da fušeri!
Hahahahahahahaha
Ova je policija svrha sama sebi. Budžet obezbjeđuje iz kazni za parkiranje. Zapadnoherecgovački kanton donio zakon o policiji koji je prioritetan nad federalnom policijom a Bakir zakon o inspekciji kojom se zabranjuje ulazak federalne inspekcije u kantone. Imamo i federalno tužilaštvo ćiji glavni tužilac prima 5488 Km mjesečno plate plus sve ostale prinadležnsoti a ne radi apsolutno ništa ! ko ni ostali federalni tužioci. Dakle pravi raspad FBiH u toku !
Ideja da su potrebna tri sloja vlade je idiotizam sama po sebi.........
@MulanLabe Ma idiotizam je da u zemlji sa 3,6 miliona brzo nestajućih stanovnika ima 44 policije ne računajući vojnu, sudsku, zatvorsku i parapolicije gdje spada i šerijatska. Ova bi zemlja trebala da ima oko 3600 svećenika ali samo islamska zajednica godišnje ih izbaci novih 1600 !! TO sve vodi totalnom raspadu ili diktaturi a možda i tri dikatature.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja bih volio da me neko uvjeri u to jer u ovakvom sistemu vlasti i odlucivanja samostalnost je svedena na 000,00%.
je li i SDA glasala za taj zakon?
Spolovima, hmmm zanimljivo
Ministar bivsi zastitar, haha tuga i drzava sranje.
zavrsio fakultet i nije bio lezihljebovic da ceka da mu neko plati kafu! nego je radio i zaradio!
@saraZ zet od cerica a onda clan SBB kakav fakultet to oni usput zavrse, a na kafi je redovan, a zastitar bio, sjecam se kad sam predavao, panj bio i sad je.
O čemu vi pišete! Ministar iz SBB a Komesar iz SDA. Istina nema osim ovih partija niko drugi uticaja
Spolovima