Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@gembo a koja su to prava vama uskracena? nikakva. a to sto hocete etnicki ciste teritorije gdje mozete provoditi usstashhluk i lopovluk bez icijeg nadzora? e to ne moze.
Potpuno u pravu Zeljko ! Gospoda iz HDZ ne pitaju Bosnjake u Mostaru, Zepcu ili Vitezu Sta Bosnak misli o tome ili su Oni vec unapred prekrizeni. A da li je tako ! ? Nikakva razgranicenja tu nece ici bez debelog prolijevanja krvi.
Samo dve su stvari beskonacne... svemir i ljudska glupost... Sejdo to jako dobro potvrdjuje
TACNO EF SEJDO... GRANICE SU VEC ISCRTANE... REPUBLIKA SRPSKA IH IMA:))))
To Komšo Zlatni Ljiljane....Svaka ti se pozlatlila! Kada postane gusto, javljam se na tvoj poziv za mobilizaciju!
Ovi što gluposti pričaju o nacijama koje bi oni sada htjeli stvarati u drugom djelu 20 stoljeća formirate naciju i dva puta joj mjenjate ime sad bi i treći put u naciju nekakvi bosanci. Nacije su formi
Srbi vratite se u Srbiju Hrvati vratite se u Hrvatsku A nek\' ostanu Bosanski katolici i pravoslavci s Bosnjacina u BiH!
Haška presuda je prijevara\', zaključuje Kuhner i dodaje kako je Gotovinina presuda \'veliki trijumf za Beograd te da srpski \'revanšisti\' predvođeni odvratnim Nikolićem tvrde kako bi se granice Hrvatske mogle mijenjati\'. \'Oni žele obnovu \'Velike Srbije\'. A Haški sud im je otvorio put. \'Ako je Domovinski rat za nezavisnost bio zajednički zločinački poduhvat, to znači da je hrvatska država utemeljena na ratnim zločinima i etničkom čišćenju\', zaključuje Kuhner. Jos malo pa ce srbi dobiti entitet u lijepoj vashoj , ...... izdao vas HDZ u Bosni nece uspjet , kad ce hrvatski narod to jednom shvatiti ..
OVOM GOSPODINU NE SMIJE NIKO NISTA PRIGOVARATI. COVJEK CINI STA MOZE!!
zeljko ne javljaj se dok ne platis 50 KM za 10 zadnjih kar anja moje mame !!!! SIKTER
hvala bogu pa i ovaj konj nesto pametno rece
zar ovo nije ratno hušačka retorika?
Zeljko je Zmaj Bosanski....!!! DALJE VASE KRVVAVE PRSTICE OD BOSNE HERCEGOVINE i servski ko i hrvatski fasisti...!!! Bosna Bosancima hrvaska hrvatima servija servima...!!!
jedina vakcina patoloskom bjesnilu ideologije velikosrbizma je...... R E V i Z i J A- T U Z B E - P R O T I V - S R B I J E......!!!
:))) KUDAM???????????????????????????????????????? Prvo Mostar?????????????????????????????????? pa onda drugi gradovi????????????????????? neminovnost je samo smrt. čuj neko će nekoga ostaviti na cjedilu, BiH kada uđe u NATO začepit će i tebi i mnogima sličnim tebi usta za sva vremena,ustvari nemože tebi niko začepiti usta nego ćeš pričati nebuloze.
Na ovo pitanje nisi dao neki odgovor \"A od kada su hercegovački Hrvati prestali koristiti zastavu BiH,ima li kakav orijentacioni datum?\" ,ja kako razumijem odgovor,hercegovački Hrvati nisu nikada koristili BH zastavu,koriste je samo tamo gdje moraju,OK trudio si se,poštujem odgovor ajmo ovako a od kada hercegovački Hrvati ne smatraju BiH svojom domovinom,ima li neki okvirni datum?? PS.Dajmo igrati otvorenih karata,hercegovački Hrvati,odnosno dio njih,ne svi,nevole Bosnu i Hercegovinu i nisu je nikada ni voljeli niti će je ikada voljeti,to su činjenice sve ostalo je magla i prosipanje prazne priče i nekakvo vaše odnosno tvoje pravdanje. Poštujem tvoje opredjeljenje da voliš Hrvatsku,ja tu nevidim ništa loše samo što je loše za BH Hrvate na duži vremenski period. Priča tipa nije bilo bosanskog,nije bilo ovoga,onoga nevodi nikamo,nema od toga ništa,to je bespotrebna rasprava koja neće ništa promijeniti. Dejton se mora sprovoditi do nekog novog uređenje a do kada Boga pitaj
ko je sad ovdje dobar a ko los ko ovdje ima prava a ko nema ko ovdje zna a ko nezna kome se brise a kome prekazuje malo se svi skupa zapitajte