Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Holandski vojnici koji su bili u Srebrenici zele dobrovoljno da svedoce u korist R karadzica .Hvala im samo da se istina sazna a istina je d asu islamski zlotvori and Srbima Srebrenice uzasne zlocine pocinili.Sva ta gamad islamska pod Naserovom komandom sve Srbe civile su pre nego sto su ih zaklali i glave odsjekli uzasno Srbe prethodno maltretirali i to ponajvise u vreme kad aje Srebrenica bila progalsena \"zasticena zona\".Istina i smao istina da se sazna.
STO IMA VEZE STO CE SE OBRATITI... NE TREBA SE BOJATI DA CE RECI KAKO JE SVERCOVAO CITAV RAT SA ALIJICOM, HERETOM, GANICIJEM, BAKIRAGOM I OSTALIM DOK SU \"ZA IDEALE GINULE BUDALE\"
Meni takodjer nije jasno koja je svrha ovog intervjua sa RK, jer taj nista novo i nista pametno nece reci, samo njegove bolesne vizije i propaganda
ako je istina=fasizam, onda je nazalost davno isplivala
@RS vala nek crknu a i vi smrdici sa njima ,vazno je da Bosanci ostaju da zive i uzivaju ,a svog smoklju dabica povuci dobro nebil upalio.
eto ti rata opet! joooooj jedva cekam da skidam glave malim srbima!
Crknite od muke turci. Istina će konačno da ispliva.
tesko je zmisliti da moze sa medijima ista drugo pricati osim o stvarima direktno vezanim za proces u toku (mozda o guslarskim pjesmama?). a koliko je meni poznato, ne bi se smjelo nista izjavljivati prije zavrsetka procesa.