Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Familiju mu lopovsku!
Sve je ovo Hamdija izračunao i predvidio! Kad ga i osude, i kad odrobija (sa svakim vikendom i praznikom kod kuće), kad ga puste za izdržanu trećinu kazne i kad bude slobodan građanin, kojega niko neće smjeti ni "za zdravlje upitati", a pun "ko brod"! Više mu i ne treba! Za "doktorat" ga niko neće ni pitati i biće "i dalje" jedan od najuglednijih "građana" grada Bihaća, a lopovi, slični njemu će ga "vratiti" možda i prije slijedećih parlamentarnih izbora, za neku "veću" funkciju! Ipak je Hamdo, mnoge zadužio, zar ne?!
mozes birati ko će ti suditi, možeš uzeti cifru od 6 brojeva, možeš kupiti jevtino kuću od prijatelja na moru, možeš težiti nekoliko miliona i možeš da ne budeš kriv, jer kod nas sve može
S ovakvima je tesko na kraj...ako uzememo u obzir da nam i sudije hapse.