Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posaljite ovog brku sa jeftinim lobiranjem i njegovom glupavom palestinom u p.m...
i drito na razgovor sa zidovom :D
Srbija je najavila da će u septembru među prvima priznati Palestinsku državu. Pa ni jedna arapska država nije priznala Kosovo. Ovo će biti u znak zahvalnosti arapskom svijetu. Ne treba zaboraviti, ovdje se ne radi o odnosu prema palestinskoj državi, već prema cijelom arapskom svijetu. Interesi su poznati, ekonomski, politićki, itd. Vi neznalice iz manjeg BH entiteta mislite da bi Radmanović tek onako pozirao i slikao se sa predsjednikom Palestine, u suprotnom rizik i politička šteta bi bili nesagledivi. Ovo dobro zna bratija u Banja Luci. Ako ne vjerujete pitajte predsj. Tadića.
MA NEMA SANSONE...
Jeli, Boga i gen.ocidnog srpskog ?!!!!!!! Svaki glas drzave je vazan......nije bez razloga krezlavi jeremic isao lizati guz.icu crncima, arapima i td.....za nepriznavanje kosova...!!!!!!!
\"Naglasio je da je BiH poučena vlastitim iskustvom kao članica Vijeća sigurnosti Ujedinjenih naroda došla u poziciju da i sama doprinosi svjetskom miru i učestvuje u rješavanju sukoba u svijetu.\" BiH doprinosi...Hahhahha..Isto je vazan glas Bih kao i palestine, ili recimo Kosova.... hahhha Promjeni bivseg Radovanovog savjetnika koji je sada tvoj (Grkovica) Alkalaj da ti ne savjetuje gluposti...Ili ne smijes jer ti je zaprijetio da ce te Z.GUZITI......
Bosni i Hercegovini je u interesu da ima bliske i dobre odnosa sa USA i Izraelom...!!! Sven na Tebi je da te mostove jacas...!!! D I P L O M A C I J A ...!!!
Sretno Palestina...!!! I podrska...!!! Naglasiti da je veliki broj Jevreja po svijetu koji podrzava Palestinu i njen narod...!!! Peace and Love...!!!