Zbog godišnjice genocida
0
Zahtjev da se finale SP-a ne igra 11. jula
Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebaju poyvati majke srebrenice da izvedu početni udarac na finalu... Stvarno, društvena svijest u ovoj zemlji gora je no u srednjem vijeku.
Ucesnici finalne utakmice:: - da nose zelene trake sa polumesecom na njima - da svakih 10 minuta tokom utakmice sudija prekine utakmicu, svi igrači se skpune na centru i gromoglasno se proderu \'alahu ebgeb\' - da početni udarac na finalnoj utakmici izvede munira subasic u cipelama rahmetli alije izmetbegovica - da ispod svecane trebine bude obesen transparent \'HELP BAZNIJA\' - da se celokupan novac od kupljenih ulaznica za finalni mec izkoristi za gradjenje još jedne (2,648) dzamije u sarajevu - da se dozvoli da svi srebrenicani koji se vode kao nestali od 1996, a žive i (ne)rade u USA, besplatno uzivaju u finalnom mecu Svetskog Prvenstva (da im se obezbede finansijska sredstva da borave u JA) - da se na kraju utakmice, pre same dodele pehara pobedniku, klanja namaz za sve mudzahedine poginule u dzihadima diljem ove naše planete
yebo majku kakvo besramno reklamiranje...
bošnjak sam ako to išta znači i tragedija srebrenice je nešto najtužnije,ali dugo nisam čuo nešto budalastije,gluplje
A SDA - nasinpute se crncu. Koliko sebicnosti i egoizma. Koliko srozavate dignitet zrtava zbog vlastite samopromocije.
daj vi stvarno mislite da nekog boli briga za srebrenicom na svjetskom nivou. njima je to samo historja bilo jednom u bosni. al eto zalosno je to .
Vi ste potpuno ludi.!!!!!!!!!!!!!!
evo koliko vi niste jadan narod buhahhaa,ne mos da vjerujes koja propaganda http://www.youtube.com/watch?v=LzUqQxNb8qw
Odlicna ideja, mislim da FIFA ima sluha za ovakve stvari - konkretno mislim na ovu \'minutu sutnje\'.
ovi zelenbaći serendaju li serendaju
mamu ti j....... haski sud i citav svijet samo ti i takvi retardosi koji su to i radili tako pricaju a inace uz svo postovanje zrtvama to nema veze sa SP i neozbiljno je
@ srbin Vlahce M ismo vas klali stoljecima i ako Bog da opet cemo..
Bravo za ideju, jako dobra stvar i verovatno se da realizovati! To je minumum sto svet moze da ucini za zrtve genocida!
Boze mili da li je ovo istina? Ko se ovo zajebava? Ovo se definitivno sukobi sa zdravim razumom. Mozda bi i trebali zabraniti da sunce izadje 11. jula, nema smisla da nas grije taj dan. Boze sacuvaj.
HAHAHAHAHAAH... je napisao/la:\"i dodatak da se prebaci za 11 septembar! \" AHAHAHAHAH KAKO ME NASMIJA! HVALA TI! AHAHAHAH A sad ozbiljno, ako ima kakva peticija za taj dodatak ili grupa na FB-u samo zovi ;-)