Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi snije, sjecanje na radosnu mladost i kada ugledas prve pahulje, onda se pocnu sanke spremati, rukavice i u mahalu :) Onda se zaledi glavna cesta brzo da auta ne bi mogla ici i tako dok se smradovi ne pojave sa vrecama soli :( onda ide mrznja po snjeznoj osnovi, sva djeca mrze starije. Doslo neko drugo vrijeme, na facebook se stavljaju slike, statusi... Nema vise one radosti. Doslo neko novo vrijeme, mladi ne mrze starije i ne gleda se ko se skija a ko ne, nego ko se kako klanja. Ali, svako vrijeme ima svoju draz.
hahaha lijepo staro vrijeme, zanimljivo je to da nama nikad nije bilo zima, iako su ruke i noge smrznute. :D Ali u kucu se ne ulazi. Sad kad pitas djecu sto ne izadju da se igraju vani kazu zima je, sta ti je ! I ja vidim draz u prvom djelu teksta ali u drugom je ne mogu naci koliko god se trudila.
Napolje izadjem u 9 a u kucu ulazim u 8 navecer. Obrok mi je bio komad hljeba sa djemom i casa mlijeka ugrijanog. Ko je imao vremena da jede pravi rucak u kuci.
Ova godina tece od 1. januara a koliko ja znam bilo je snijega i u maju. Toliko o autoru clanka i zelji za senzacijom.
Neko je rekao prve pahulje OVE godine, a to je bitno razlicito od onoga sto ti govoris i sa cime se ja slazem.
Da li si mi verovala ženo jedina da li si mi verovali dal si praštala kad sam tebi dolazio mrvat umoran da li si mi verovala da sam bio sam da sam bio sam http://sh.st/y3iBQ
Eh jos da sam barem zimsku jaknu i cizmice obukla, bilo bi lijepo.
I u Tešnju su pale prve pahuljice...
Edin i njegovo umijece fotografisanja haha.Predzadnja slika zivi dokaz kako izgleda biti FOTOGRAF.Pa cak je i zadnja koju je napravio anonimni citatelj bolja :)
duge gace, nema nam druge :)
Eh da mi je sada biti u Sarajevu...
Novo ime u Srbiji - Dronoslav.
...ne znam bas i nije nesto, nego me stvarno interesuje kada cete vi preci na Germanska imena, ova Turska su se malo izlizala... a znajuci vas i vasu ljubav prema okupatorima, mislim da je pravo vreme da promenite trend i krenete da zovete decu po uglednim Beclijama... ipak sam upoznat sa vlaznim snovima mnogih ovde, i bajci o izgradjenoj i razvijenoj Bejha pod Austriskim jarmom... jedini problem je sto u Bosni i dalje ima dosta Gavrila, pa za pocetak pokusajte da zaobidjete ime slavnog Ferdinanda... :).
buxie idi u opštinu i hitno mjenjaj ime u Drooslav Heljikoterović
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ајде сад сви у џамију на колена и углас " сарајевогас уекбер"
Jao ja ti jadnog pokusaja da budes smijesan,grohotom se smijem...imas li bolan sta kreativnije nemoj se provaljivat
zalostak pokusaj provokacije od zalosnog primjerka ljudske podvrste
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ovo mi srbi kao nebeski narod bacamo drkicu po balijama....
Uvijek se da primjetiti da Srbi prvi provociraju. To mnogo znaci. P.S.: Kosovo je albanska Republika.
A kao u Istocnom Sarajevu ne pada. Vi Srbi inace volit blud i slicne stvari, pa dr*ate po svom narodu. Srbi. Sta reci. ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...e, klixo moj, da ja ne pogleda kroz prozor, i ne napisa da pahulja... :))
Sigurno nisu "prve" ovogodišnje :D