Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je bila na vlasti 30 godina i nisu ukinuli ništa. Sad bi ovaj ćakijaš da neko drugi to odradi. Polako ba...
Majstori populizma, a nevjerovatna je kolocina papaka koji puse ovo.
Raspakivanje dejtona mehoo ko je 2006 srusio paket reforme policije
Nosi li se cakija Zahiragicu?
Sto, jesi je zeljan?
ja, eto sad ce dodo da ukine mup, de ba druze, 20 godina mu dajete sve sto zeli, evo sad i covicu trojka daje sve sto hoce , ljudi parcaju BiH pred nasim nosom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ono bi da ukida nesto a ne moze odoljeti pitama i cevapima.
Policiju RS je svojevremeno svojim podpisom, nakon sto je SBiH pobijedila na izborima 2003.g. odobrio Haris Silajdzic koji je bio desna ruka Aliji Izetbegovicu u Deytonu pri unistenju RBiH i stvaranju RS.
Krajnje je vrijeme da pro bosanska politika dobije desnu političku opciju i da izađe sa legitimnim zahtjevima kao što je ukidanje zločinačke tvorevine RS.
NEVALJA TI BOŠNJO ZAHIRAGIC STO HOCE DA UKUNE MUP RS HEEEJ BOŠNJO UMRI OD GLADI JADU
Bruka od čojeka. nigdje veze, 30 godina jede g*** a sad još gladniji
Sto ga neukinuste kad su tvoji bili na vlasti, ne privlaci paznju glupostima koje su neostvarive.
Nisam ozbiljnije pratio rad ovog lika, ali u zadnje vrijeme svojim izjavama otklonio je svaku sumnju u svoju potkapacitiranost. Nije mi jasno da SDA ne može pronaći neke ozbiljnije ljude ili mora praviti ozbiljan zaokret od besmislene politike koju vodi.
Mup osudjen za Genocid u Srebrenici treba nestati to je zlocinacka organizacija
ne samo mup, ukinut ce se cjela rs
Pa to i jest Konaković danas pregovarao sa Miletom, eto samo još da datum odrede. 😂😂
Samo treba ustrajat, policija mora biti jedna na cijeloj drzavi
Svi koji krše zakon i pozivaju na nasilje će biti uhapšeni i procesuirani u Republici Srpskoj. Ovaj lik nema ni entitetsko državljanstvo RS
Odakle ovaj iskoci? Neko ga iz kaveza pustio. Ovakvih je bilo na hiljade 92. Kad se zapucalo svi nestali. Harise jedi govedinu. Nije to tvoj nivo Harise.
Ovaj botina svake sedmice sebi plati članak na portalu, tek da se čuje za njega.. A u suštini je jako nebitan i arogantan
Za tebe Zahiragiću samo jedna info. Vojska Federacije BiH, prije formiranja OS BiH, a poslije američkog programa Opremi i obuči, prema analizama stranih vojnih eksperata, važila je za respektabilnu vojnu silu na Balkanu, koja je mogla bišnjački narod i BiH uspješno braniti. Dok sada OS BiH ispravnog tenka nemaju. Toliko o ukidanjima i ujedinjenjima. Zar ti na to nisu ovi tvoji generali iz SDA već ukazali.