Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trojka, dobro vam je Zahiragić rekao - ETO VAM ŠANSE DA ISPRAVITE KIČMU. Imate loptu u 16tercu i priliku da zabijete gol - imate li damu da to i uradite?
*bt on u guzicu
Ako im se ne sviđaju Europske vrijednosti i njihovi sudovi,neka idu sa Dodikom u BRIKS
Al' ne može tamo nositi sjeveroistočni dio Bosne. Može jedino pobjeći za pokradenim milionima.
Harise vakat je da smršaš malo, zatrokirat će ti tschuna
Joooooj cakije laprdala
.ebi mu srce .ebi mu
Ko ovome maloljetnom delikventu daje prostor u medijima???
ovaj momak je pametan imao odlične rezultate na fakultetu i pismen je, drugo sto on ima stav odvratan, jer i ja to imam ali momak je ko hljeb i svaka mu čast i samo nek gura dalje bolje pljuj ove sto su dio završili i dobili sve nagizovace i sad ih nema a prije rondali svaki božiji dan
Je li Smith živ.. Nema ga da baci pozitivan komentar na presudu Europskog suda....
Nisam ni znao da na ovom Kliksu ima ovoliko hrok hrok trolova...prepoznaćete ih sa negativnim komentarima na ovog Zahiragića. Kakav god da je on, Sebija ili Bakir to nema veze sa onim o čemu govori a to je presuda koja je od krucijalnog značaja za Bosnu i Hercegovinu. Trpam ih u isti koš sa nametnutim vlastodršcima i najvećim izdajnicima Bošnjakog naroda
👏👏👏👏
Dodao je da je "žalosna i tužna banalizacija presude od strane Nermina Nikšića" Covjek se izmedju borbe za gradjansku BiH i mandata opredijelio za SEBE, dok je borbu za gradjansku BiH prepustio drugima. Valjda je odgodio za neka "ljepsa vremena" kada SDP bude opozicija jer je tada lakse narod lagati i bacati im bombe. Opet, obzirom na demagogiju kojom obiluju njegova saopstenja tesko je sa sigurnoscu tvrditi da je ostao vjeran gradjanskim principima. Komsic = zakon.
Namješteni Krmak jaslar biće nemira ti češ nas braniti ko Bakir i Sebija m.m.u vam j.. m
Najgori su ovi uhljebi bez dana radnog staza, cisti primjer drtine, Haris cakija, ono si umislilo nesto, neki faktor. Uzas, fuj fuj.
Eno otiđi u Neum pa vidi stanje na terenu.
Da smrsa 15kg mogao bi biti vrlo zgodan politicar 🤣
Brat bratu 25kg
Boli me khurac za bilo kakve presude, mrtvo slovo na papiru. To će poslužiti samo ovim što se vozaju u službenim autima od 150.000 da bace koju populističku.
Konjakovic na aparatu.
Samo prijete, pa hajde krenite mamu vam nabijem