Komentari (356)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zahirahic intelektualac sto bi Bake reko
Je li i ovaj ranjavan, ako jeste ocito u glavu fasovo hahaha
Hajde sad ostavka !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Prc :)
Ne bi ovaj dao ostavku da gori zemlja zbog toga, to su ti tipovi, ko student se već uvali u stranku i sluša šta mu se kaže da bi došao do neke pozicije.. Ne odriče se lako. Pa bio je u SDA istovremeno glumio kao nezavisni apolitični predsjednik SPUSa (udruženja studenata UNSA). Politički besposličar od mladih dana.
Noorooood znooooo!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne daji ostavku, sve bi oni dali samo da im se tebe rijesiti. Samo ostro, jos jedan takav da ima da te fb ministe i vladu proziva, rasuli bi se ko riza. Ja i cuj prezimena, "Šteta"😁😁
Naći će neku kvaku ljigavu da se izvuče ostavke!
bolje pitanje, što se NE KORISTE?
Daj otkaz zahiroviću, usreci 99% bosanaca
najodvratniji lik u politici ...ikad
https://www.youtube.com/watch?v=To64WB6aMgA
ovom lopvo ne treba dat ni blizu da pridje Trolejbusim... drzati ga na sigurnom odstojanju
Kakva panjina
Kakva panjina
Moj Zahire,treba te za vozaca ovog trolejbusa za kaznu al u drugu smjenu i vikendom da radis a ne da laprdas iz fotelje..
Hoće li sada rotvajler dati ostavku napokon?
Ima Trojka svojih aferima ali ovaj upro ko sivonja na najmanje problematičnu nabavku u istoriji KS. EBRD dao novac, raspisani konkurs sproveden u skladu sa njihovim pravilima i procedurama, prošao konkurs bez problema jer nije bilo domaćih talova zbog EBRD-a i dostavljena većina istina sa zakašnjenjem ali opravdano budući da je počeo rat i sankcija Bjelorusiji. Kad vidiš koliko energije Hare potroši da ispadne smiješan zamisli da mora raditi nešto konkretno?
Kucni ljubimac izetbey familije demagog usrani cakijas zahiragic petlja laze narod gdje je ostavka
Mi treba da se stidimo umjesto tebe , sta smo dopustili.
koji je ovo brav nad bravima, pa sta je sad, aj daj ostavku lažni frajeru, ker koji laje ne ujeda