Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tele
Govedo, tvoja rijec za tramvaje sve je rekla.... Mrsss glupane lazljivi
Ovog ko da je Dobrica Cosic pravio kako laze.. Nisam znao da je Smrk usao u politiku? Kao i majneri? Dobro je onaj sto je trazio psihijatrijsko vjestacenje poslanika... Sta ti vise sa ovim idiotom ima da pricas? Da kaze nek lopov odgovara, pa nek radi svako svoj posao.. Dno dna
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jel te stid Zahiragicu ovo reci? Jel ovo 4ti mandat Hadzibajricu?Jel to trojka 10 godina postoji ili?Jel to Hadzibajric od prosle godine nacelnik ili godinama unazad,a sta je sa Memicem,jel i za njega trojka kriva.Od tebe bolan ako ovo citas nikada ali nikada nece biti politicara kako treba jer nije prvi put da ovamo pokazujes svoj kapacitet,zalosno!!!
Jesi ti opet ogladnio🐷🐷🐷
Prije par sedmica si svog brata revolverasa vodio kod hadžije u kancelariju i molio ga da ga postavi za potpredsjednika opštinskog vijeća, a sad fol pričaš da je s Trojkom u koaliciji ha ha ha licemjeran si kockasta glavo
Pokri se usranom ponjavom ili idi pokosi dvoriste dvo kucibegu kakiru
kme kme plači spodobo bakirova
zahiragicu sta vi mislite o tome AV-AV-AV-AV
Daj ba Zhiraga ne dipr svega ti, tebi i sličnima je sve lažno i nije vaše ono što vam ne paše, e pa vaše je i i samo vaše bez trojke ili bilo koje druge cifre.
Kaze stari cakijas
Ne slazem se sa zelenim termitima, al da li je zaista moguce da je jazavac sve poslove mogao izdogovarat, a da OV i ostali tamo nisu znali za dodjelu poslova mimo javne nabavke.
Imao je I Senaid Memić podršku trojke.... hahahahahahha koja si ti ubleha Zahiragiĉu
Bit ce sad imena kad pocne istraga.Mogu mislit koliko ih sad ne spava mirno.
Ha ha ha ha pa nerastu Hadzibajric je zanat peko u tvom brlogu.
Kad te hapsi policija iznad policije... normalno da ćeš biti vezan i sa obije strane voljen kao bijesan ker. Ne hapse oni bez velikog razloga.
Dvopapkar.
Balvan
Reci nam s kim je radio Asim?