Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I studenti traze da se smjeni ovog b@aliju fs nema nikakve veze s nama i fakultetima ali kao da zidu pricamo
studenti 100 % uz Zahirbega
pritivac
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta ce Zahiragic na ovoj diskusiji, sta on ima sa studentima sada?
@Sentinel zvao ga faruk
Dobra ideja obzirom da su ove zlatne značke samo učile nisu ništa radili tokom studiranja. I ne znaju ništa drugo nego to sto su strebali.
zlatne znacke asistenti za milju mjesecno, a propalice u skupstinske klupe i upravne odbore
BIK KOJI CUCI SE PONOVO OGLASIO
Ako se ta znacka dobije na osnovu ocjena onda ste fulili 100%. Rezultat uspjesnog studenta nije i ne mogu biti 10tke u indexu nego upotrijebljeno steceno znanje koje vodi napretku drustva. Smijesno je da kriterij za asistente budu samo ocjene. Razlika izmedju predavaca i studenta sa 10kama je ogromna i jedno nikako po automatizmu ne vodi drugome. Uspjesan poduzetnik je daleko preci da predaje na ekonomiji npr. od studenta sa 10kama koji nikada nije obrnuo niti 1 KM.
Sda je imala klosara boli glava..ali ovo sto je klosar i govno od insana majka vise ne moze roditi cak da je i siluju....
Zahiraviću tvoja stranka SDA neda omladini sa diplomama državnih fakulteta i zanata ni minimalnu šansu da pripravnićki odrade a kamoli da imaju priliku da konkurišu gdje SDA direktori vladaju to će vas skupo koštati.
Drago mi je da je omladina sa slike uspjesna i obrazovana, ali vec par mjeseci posmatram nove generacije, ljudi od 22 25 kao ovi sa slike imaju tako opustena i staracka tijela. Mozda je vrijeme da se malo posvetite zdravlju i izgledu kao sto ste obrazovanju, jer djaba sve kad u 35 40 tijelo odustane.
Zlatna Znacka nije jednako dobar profesor(pedagog i strucnjak). Zlatna znacka samo znaci vrijedna osoba a na nekim fakultetima znaci samo da je imao dobre veze. Moze biti dobra osnova za izbor asistena al ne treba biti presudna
Konačno je vrijeme da posao na fakultetima dobivaju najbolji studenti, a ne djeca profesora i dekana
Ali vas zahiragic dere, haj sto dere cetvorku sad poceo derati ih njihovim metodama haha najjaci kadar sda i najveci patriota trn u oku komunjaraaaa
Vidi se da je mglu prodavo citav zivot i da nema pojma sa realnim zivotom. Pa najbolji studenti idu u privredu, postaju inzienjri i td, a usput budu asistenti. Ako je cilj nekome ko ima 10tku da bude citav zivot na fakultetu i predaje ono sto su drugi uradili, a da sam nista ne napravi, onda nek se zapita.
Ukinuti ovo sranje od studentskog parlamenta...treba da uci, a ne da odredjuje sta ce ga, tko, ksko i kada ispitat...kretenizam...
Joj sto je ovaj lik odvratan, kad prica ko da je neki lik sa neke buvlje pijace...
Sto neko napisa, valjda najbolji studenti trebaju da se zaposle u struci i daju svoj doprinos struci, govorimo o strucnjacima sa najboljim rezultatima sa fakulteta? Koja je poenta zaposljavanja studenta koji je tek zavrsio fakultet - da radi na fakultetu?
Je li rekao da se umjesto olovaka ponesu čakije?😂