Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad vidim tvoju teleću glavušu vala istrpit ću i Ramu Isaka i Nermina Nikšića još 20 godina samo da se ti ništa ne pitaš.
Jimmy...pa trojka jos nije u vlasti a zeleni hoce da anarhiju orave.
SDA kartel zna da bez vlasti ne moze stranka opstati. Ne mogu bez javnog novca i javnih firmi, sprema im se zatvor i robija
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta ima Reis Kavazović da se petlja u izvršnu vlast Zato nam i jeste tao kako je.Nismo islamska država da se on petlja.Ima Džamiju i nek se brine o đematlijama briga ko vodi vlast.
Mrs smradu klosarski idi u sumu da te ne gledamo
Sibe! Zaprti Seku I sa njom put Turske. Sve ti je halal
Majmune gorilo.
A zar nije dao otkaz radi trolejbusa? Hahaha
Stranica OHR i provicits . Nema ko sta pricat jest ili nije . A ti Podravka radi nesto konstruktivno
Ovo je novi Konaković, sve mu ista priča od onoga vremena što je bio u SDA
Ovo govedo kad hoce junecu supu gurne glavu u lonac
Covjek prica o foteljama a opste poznata cinjenica kako dodje do svoje fotelje.
Hvala Nikšiću, Forti, Konakoviću što ste imali hrabrosti suprostaviti se najvećoj organiziranoj kriminalnoj grupi u historiji Bosne i Hercegovine. Kmečite sad zeleni uhljupi.!
NAJVECA STETA ZA NAS BOSNJAKE JE STO NIJE NAMETNUO ZAKON DA SE TELAD POPUT TEBE NE MOGU KANDIDOVATI.
Blago nama kad nam svaka fukara kroji gace. Mi nismo ni d od drzave ljudi se sprdaju sa nama..
Zar ovaj nije trebao podnijeti ostavku nakon trolejbusa?
Pa idiote isto tako Bošnjaci mogu blokirat kao i Hrvati. Svaku vladu. Sad ko je to nekad potpisao da mogu.. Hmmmm mislim da se Alija zvao.. Vašingtonski sporazum tako nešto
dajete vlast onima koji su pocinili zlocine u Ahmićima
Buraz moj , kad tebe vidim draži mi je Dodika vidjet na vlasti nego tebe. Čak bi i Hitlera više volio vidjet. Samo nemoj ti , ni jedne daske u tolikoj benduli. Zato i jest situacija u zelenasima takva ako su na tebe spali.