Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mamu ti sovinisticku,hocete svakom loncu da ste poklopac.
Rezoluciju su najviše podpomogli Vucic i Dodik ,stalnim negiranjem genocida i ne prihvatanju presuda suda u Seveningenu pred kojim je čitav vojni ,politički i policijski vrh popunjenih Bosanskih Srba presuden i osuđen za nateze zločine i zločin genocida,od kojih je većina osuđena na doživotne robije
Cuj ne podrzava Balkan, a sav Balkan izuzev Srbije podrzao rezoluciju?
Nije ni svjesna da negiranjem jos vise lobira za usvajanje rrzolucije.
Zaharova je obična Putinova k***a koju nažalost pojedini "Bošnjaci" podržavaju. Isto tako je prije godinu govorila kako je Srebrenica režija, američka laž i tako dalje... Slava Ukrajini - u njoj se brani Bosna zapamtite to!
Srbija nije ni mrve kažnjena za ono što je uradila u BiH, uništila joj infrastrukturu firme gradove ubijali djecu ljude uništili ekonomiju, nisu ni mrve odgovarali, nego i svijet ih je pokrio u tome.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedna stavka na kraju"kao rezolucija ima za cilj da se nikad ne ponovi nikom", a u ovim momentima pred ocima.cijelog svijeta se desava genocid i sve te velikobrizne zapadne drzave podrzavaju...hajmo bit realni, ovo nema veze sa logikom!! Genocid u Srebrenici se nazalost dogodio i to ne moze niko osporiti, ali rezolucije divljaka sa zapada su trash, i nece nikom nista dobro donijeti.
Rusiji kao svjetskoj sili ne prilici neispravan odnos prema rezoluciji.
Genocidasi podrzavaju genocidase.Polako Zaharova odgovaracete i vi za genocid nad Ukrajincima.
Logicno je da nije cilj ponizenje naroda ali se iskorak mora napraviti i normalno prihvatiti cinjenice.
čuj
zapadu ne ide u ukrajini nikako,ne mogu da se odupru rusiji i jako su ljuti i frustrirani,a srbija je za rusiju i zbog toga je trn u oku americi,i zato ce amerika biti protiv srbije upravo zbog toga
@8312 Evo ti mitomane dokaz da je vijest objavljena u Rusiji.Kakav si ti rusofil ne pratiš ruske medije. Molim vas da mi ne brišete komentar. 3 мая 2024, 06:30 Газпром в первом квартале получил чистый убыток по РСБУ в 449,53 млрд рублей Evo ti mitomane. Možeš misliti vijest objavljena na sajtu NEFTGAZ.RU Koji si ti mentol.
Kako ono rece Kalabuhov tj KaraBuha Rusi su prijatelji BiH? Trebalo je i Srbe i Ruse zajedno pod jednim krovom u rezoluciju, snajperiste Ruske po citavoj BiH, pljackase, ubice dijece... mamu li vam posranu sovinisticku i onom ko vas dovede na ove prostore. Nema ko vas nije gazio na ovim prostima od kraljevine do Yuge pa do Tita. Sad su kao nekima Braca.. tj Smrdima
Zna se ko je počinio genocid..i ko je odgovoran...zna se i koja je država kriva i na čijem su platnom spisku bili svi zločinci...Srbija da vam otkijem....sve je organizovala a rođaci sa sela (bosanski Srbi) ne bi mogli ništa sami niti su sposobni..
Ova što više govori sve više ukopava Srbe jer ih svi u svijetu preziru zbog Ukrajine
Genocidasi!
u jednu ruku si u pravu, u drugu ti se naserem radi ravnoteze
povuci ti mene za tuki…ista ste vi genocidna vnago
Zaharova mozes da ga duvas slobodno.
E čuj odgovoran Nato… a nije odgovoran direktni izvršilac, tj.Srbija?!? Vidi se da je dodikova prica uticala na nju!