Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam mile s'crne liste poletio bi sad sa piste ali nedaju ali nedaju
nevidim nigdje na ovim slikama medvjeda iz laktasa,sta je sa njim?
Denis u Berlinu sa liderima svijeta a Dodik goji krmke u laktasima.
Samo naprijed DZ. Svi smo uz Vas, Vi ste naš jedini, legalni i legitimni predstavnik i zaštitnik Bosne i Hercegovine. Bosna i Hercegovina treba svoje istinske sinove. Selam.
Dodik je negdje u gledalistu kao i Zeljka na Trampovoj inauguraciji
Taj sastanak nece nista promjenit, uvijek ista sranja, Balkans je mnogo prljav politicki i u svemu i prepun tenzija. Osjete se ratove u svakim momentima.
Duduk trazi live stream kmeeeee
Kažu da je modni stilista najbolje ocijenio Edi Ramu i njegovu kravatu hahaha :D
Evo pokušavam zamisliti Acu i Edija kako se grle uz osmijehe. Možda ih vidimo na Paradi Ponosa u Sarajevu.
VEPAR NA APARATIMA I VJESTACKOM DISANJU DA MANJE HROKCE
Obzirom da Mile nije na sastanku, a kako kažu da je to "sastanak lidera Zapadnog Balkana", nadam se da je shvatio poruku. I on i Vučić....
Vlasi na aparatima, htjeli bi malo koketirati s EU, pa malo sa Rusijom, pa malo sa Susjedima s istoka, ne dozivljava va niko bise bolan.
Baba glupaca Merkel koja je od 2015 unistila Njemacku masovnim uvozom muslimanskih terorista i ekonomskih migranata... Baba koja je shebala Njemacku u manje od 4 godine. Uz nju neoliberalni Rothschild bankar pedercina omrazen u vlastitoj rupi od zemlje prepune islamista
@MilanBanditic Sounds like desperate srb!
Ma nista od ovoga, suplja prica...