Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...glavudžani "podupiru" umjetnost. 70-ih je šeher bio ko pariz. danas je više ko kandahar.
bivša država se izdala za šaku dinara i gle šta se dešava mamicu im
@EL2MEHDI ...gle, uzbihzurio sam stanovnika. halali, merhametlijo, ljudi smo. mislim, bar ja.
Što nije bilo na Klixu da se oženio dedo Haris S.? Pala Selma ko aprilski paket! :))
...tako je, jarane. treba naselit bakirove dvopadežlije.
Nek je puste da zivi u nekom od novoizgrađenih stanova koje klosari i papci s brda prave po sarajevskom centru i mahalama pa prodaju po 3200 km po kvadratu. Al ne ide bas lako...?! Dajte starici da prozivi normalno jos koji mjesec ili godinu. Eto vam dobre reklame za prodaju . Kao čuli ste i vi za kulturu.... Kažu da je znak da je sudnji dan počeo onda kada čobani počnu kule da kulaju..
Možda je ipak najveći problem što se zove Ana, a živi u multi-kulti Sarajevu...
otkud ova bosanskohercegovacka ako je kiparka
Pa neka ide u Zagreb, neka bjezi iz ove zemlje pune razocarenja i ogorcenja i usput nabije to na nos nasim glupanima. Neka prozivi kako treba to malo zivota sto joj je ostalo. Ionako ce hrvati sigurno reci da ima hrvatske korijene kao i za gotovo svaku poznatu licnost na svijetu.
neka vidi sa ambasadom Kipra
hahaj genijalno
neka vidi sa ambasadom Kipra
Multikulturalnost 0 bodova..i vaša fildžan država..ne znate riješiti, najobičniji stambeniji slučaj, kome je neko''zapeo za stan'', a kamoli ozbiljne stvari kao upravljanje nekom lokalnom funkcionom, makar na kantonalnom nivou.. Kad bolje skontam, vi ne možete upravljati lokalnim supermarketom..
"Radi se o umjetnici koja uživa regionalnu pažnju........Mislim da će biti ponižavajuće da se umjetnica koja je BiH predstavlja u cijelom svijetu, izbaci na ulicu zajedno sa svojim kipovima i umjetničkim djelima" Pa sta ste drugo ocekivali dragi klixovci. Ovo je Bosna i Hercegovina, kakva kultura, kakav Nacionalni muzej u Sarajevu, sve to treba zatvoriti i pozvati Cecu i Sabana na koncert
ma ja maknimo starosjedioce ovog grada...pustimo mi siptare.sandze.turke..makedonce..albance nek nas gaze
@umij27see U vrlikim gradovima vladaju oni koji imaju novac a cilj Sarajeva je da postane velegrad i metropola samim tim nema vladavine onih koji nisu bogati i koji nisu sposobni da se bore
nije meni jasno kako Kiparka, a ime i prezime Ana Kovač...
Unistis kulturu, umjetnost, obrazovanje unistio si drzavu..... Hitler je cak imao poseban odred koji se bavio samo umjetninama doduse na los nacin ali ih je ipak ocuvao.