Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljepa istoćna bosna romanija.
ovo nam je najveći problem pored onog što pijemo i jedemo....al', hebo to.... mjerna oprema nije ni u funkciji
A prirodne ljepote BiH, a ovo ono ... Zrak nam je među najgorim na svijetu, vode su nam zagađene, velike površine zemljišta kontaminirane, ono prirode što valja u većini je nedostupno ili nepristupačno običnom čovjeku, izuzev par poznatih lokacija. Ima li iđe kakve ekologije i zdraovg života u toj reformskoj agendi, majka mu stara.
Ma malo je 12 puta nista ispod 120 puta.U svemu idemo ekstremno idemo jako idemo na PRVO MJESTO.
Problem su stari blokovi TE Tuzla koji su neefikasni i zagađuju preko svake mjere. Jedino rješenje je izgradnja bloka 7 i gašenje ovih blokova koji imaju nizak stepen iskorištenja, ne samo zbog čistoće zraka nego i rentabilnosti.
Tuzlaci barem vide šta udišu... :D