Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj čokalija nije normalan! Umalo me nerasplaka sa multi kulti Mostarom! Valjda su zato i isključili komentare?!
Zoran Zaev trn u oku Rusiji, Dodiku, Sputnjiku, radikalima i Nikoli Gurevskom, kao i Demokratskom frontu u Crnoj Gori. Formirati snazan antiruski i antisrpski savez - Bosnjaci, Albanci, bugarski nacionalisti i Hrvati koji slijede HSP-ov a ne HDZ-ov program.
@inaugurator vec te je pogodio u srce moj komentar. Pa saka Cecena sama sredi onakvu rusku vojsku u dva Cecenska rata. Saka Mudzahedina ih iscrpila u Afganistanu od 1979 do 1989 godine da se SSSR raspao. Treba raditi na istjerivanju Rusije i ruskih interesa sa Zapadnog balkana. U ovom momentu najveci branitelji i nositelji te promicatelji Ruskih interesa su Covic i HDZ te Milorad Dodik i SNSD. Psi rata Covic i Dodik igraju kako Putin svira preko ruskog ambasadora u BiH.
@GvozdeniStit, Tako je! Treba igrati kako svira Amerika.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ljeto upeklo,vrućine teške,delegacije po Rotimlji šetaju na konju pješke
Dolaskom komunista na vlast, na ovim prostorima uspostavlja se TRAJNI KULT NASILJA COVJEKA NAD COVJEKOM I PODANICKI MENTALITET. Ovo danas sto imamo su samo ostaci rusevina nekadasnjih naroda.
Sloboda, nezavisnost i stvaralastvo su vrijednosti za koje se te rusevine i "njihove elite" nisu spremne zrtvovati.
Dok jednom ne'smrkne drugom ne svane
17/41 Matrix return
😂😂😂😂😂