Biden u Parlamentu BiH
0
'Zabrinut sam zbog pravca kojim BiH ide'
Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene zabrinjava Amerika, u kom pravcu ide. Imaju najvise oruzja po glavi stanovnika,najveci su proizvodjac i prodavac oruzija.Ozakonili su \"Djavolju veru-sektu\" jedini su koji su upotrebili nuklearno naoruzanje na ljudima. Unistili su najstariju civilizaciju Irak. Najvise su zaduzeni. Muskarac zivi s\'muskarcem i jos smeju dete da usvoje. Najvise konzumiraju drogu. Po proseku devojcice im najranije gube nevinost i zatrudne i probaju analni seks. Blago nama balkancima od ovakvih savetnika.
@west mostar Nemas pojma koliko si glup i naivan.Pa ne zive Hrvati samo u tzv\"zapadnom Mostaru\",obrati malo paznju na svoje sunarodnjake koji zive u drugim krajevima Bosne i Hercegovine,koji se nemogu i nece da odreknu svojih vjekovnih obitavalista.Nastoj da se Hrvati vrate u Posavinu,gdje su vjekovima zivili.Hrvatski narod ne zasluzuje takva razmisljanja. Oprosti ali ja mislim da si ti jedna mlada osoba,koja ne razumije bas najbolje situaciju oko sebe.
@ WEST MOSTAR jado jadni,jado jadni,jado jadni ,jado jadni ti nikada nisi ni bio u Mostaru.Ti si djubre sa Vrbasa.Ti zavadjas narode BiH.Zivio Stjepan Mesic i Hrvati koji ga podrzavaju,antifasisti.Zivio Stjepan Mesic koji osudio srpski zlocin u BiH i ustaski u Jasenovu.Zivio Stjepan Mesic sto se posrao na borbu fasista za unuistenje BiH.Zivio Stjepan Mesic sto se posrao na politiku Franje Tudmana.Zivio Stjepan Mesic sto se posrao na fasisticku Hrvatsku i stvorio drzavu po mjeri hrvatskog naroda u hrvatskoj drzavi Zivio Stjepan Mesic sto se posrao na HVO i HR HB koja je ukopala i nanijela ogromno zlo hrvatima u BiH
ON JE ZABRINUTZBOG PRAVCA KOJIM IDE BiH, A SAV OSTALI SVIJET JE ZABRINUT ZBOG PRAVCA U KOJEM IDE AMERIKA
Niko od naših političara nije zaslužio ni jednu platu, bolje da ih nemamo
Mir u nasoj B i h moze biti samo ako se odmah ukine tvorevina rep.Srpska koja je napravita na genocidu Hrvatskoga i Muslimankslkoga naroda.I svima je to jasno.Zivjela b i h!!!!!
MI SMO ZADOVOLJNI KAMO IDE BIH, IDE KA RASPADU I TO JE JEDINO POŠTENO ZA OVU \"DRZAVU\". POZDRAV IZ HRVATSKOG MOSTARA. ČEKA LI SE VIZA PRED AMBASADAMA?????
Boze kako se stranci brinu za BiH, nedaj Boze. Ako dopustimo ovom bit ce nam gore nego ikad.
Jadni smo mi kad treba doći čovjek iz Amerike i govoriti našim uhljupima (političarima) osnovne stvari o tome kako treba živjeti i voditi zemlju! Ali neka, tako nam je kako smo i zaslužili, krivi smo mi... za koga smo glasali?!
A vas Prljavi Hari se zalijepio za Bidena, dahce mu u facu, posao da ga grli, ovaj se izmakao pa PH zamalo na vrh glave!!! Svega mi, pogledajte snimke!!!
Komentari prije svih bosnjaka dokazuju onu prastaru o urodjenoj bosanskoj gluposti. Djeco ne zanosite se mnogo i smanjite dozivljaj, rat vam ni ovaj put nece donijeti nista dobro, NAPROTIV!!! Samo kao sto stare narodne izreke kazu, nikad bosanac-bosnjo nece nista shvatiti ni ovaj put. Neki su ili zaboravili ili nisu ni dozivjeli sto ce prije biti , kako je biti gladan i strahovati za vlastiti zivot i zivot svojih najmilijih.
http://www.hercegbosna.org/f orum/index.php u diskusijama se dobrodošli i umjereni muslimani-bošnjaci. Ostali će biti banirani. :D (dosadna muslimanska dijaspora nema pristup forumu, jer ima filter koji automatski banira sve korisnike koji na tipkovnici nemaju kvačice čćžšđ :))) )
joj sto volim sto imam americko drzavljanstvo...dosta sam se ja izj.bo po bosni za vrijeme rata...ko vas j\'be koljite se i propadajte sad,ali ovog puta bez mene
Biden-u sjebi više ove nacionaliste mamu im e_b_e_m .... A onog pacova iz Laktaša što je ko miš pobjegao u cosak i prati šta Biden govori, a svojim \"nevladinim\" strankama otprintao slike Putina, i ko putin nas sve gleda.... Ebi im mamaru svima Biden-u.....!
Predlazem ti da se zabijes u banderu poput onog u Tuzli...ucinices zaista mnogo za drzavu BiH tim cinom!