Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
98% pocinitelja "od prije poznati policiji"
I slobodni zahvaljujuci pravosudju
Traziti ostavke odgovornih ,samo tako se mogu natjerati institucije BiH da rade svoj posao. U slucaju da upotrijebe onu staru foru upiranja prsta sa jedne osobe na drugu ,gradjani prozvati imenom i prezimenom osobu koju smatraju da je kriva i protestovati sve dok ne vide doticnoj osobi ledja . I ne moze uvjek da bude samo obican radnik kriv .
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sad ce krenuti masovne kontrole tipa imas li opremu, jesi li vezao pojas i bice maksimalno pritegnuti oni koji su se i do sad pridrzavali propisa. Medjutim divljaci, nasilnici, babini sinovi ce i dalje biti tek simbolicno (ili nikako) sankcionisani. Lik koji je pobio djecu je imao 3000 km vec napisanih kazni (mozes misliti koliko ih je onda samo skrivio) i nikom nista. Problem je pravosudje
603 ? 603 ? 603 ? 603 ? 603 ? 603 ? 603 ? 603 ? 603 ? 603 ? 603 ? 603 ? 603 ? 603 ? 603 ? 603 ? 603 ? 603 ? 603 ? 603 ? 603 ?
https://www.youtube.com/watch?v=6DTdhn6T_uQ Ni smrt dvije studentice nije opametila vozače: I dalje prolaze na crveno na mjestu gdje su poginule Kada kazne budu u hiljadama KM, mozda se neko i opameti!
nema od tih hiljada nista... eto ima lik 44000 km kazne i? vozi i dalje naravno, zna se kako... neće mama na more, registruj na nju auto i idemo dalje... vozacka? ne treba, pisi mandatnu kaznu i idemo dalje... stacionirani radari svakako mami šalju čestitke... nepopravljivo je to drug, jedina je mogucnost drustveno korisni rad, za svaku marku kazne, sat vremena, ako se vec uspije uhapsiti, kazem ako
....i kaze danas ono sda kopile Nefic da je Sarajevo siguran grad?????? Veli, nemamo masovna ubistva!!!! Mislim da je Sijudad de Huarez ili cak Bagdaf sigurniji od Sarajeva😮😮😮😮😮
Izgleda da ce, nazalost, za par ovih godina vise stanovnika Sarajeva stradati od Sanjina Sefica, Semira Rastodera i slicnih kriminalaca i ubica nego sto su cetnici pobili u ratu. Kako je krenulo, bit ce da je u ratu bilo sigurnije setati ulicom. Znao si tacno odakle vreba najveca opasnost, dok te sada na pola carsije moze ubiti balkon koji se otkaci, moze te ubiti Rastoder ili slicne ubice sa autom, moze te izbosti neki nadrogirani tip u tramvaju (kao Denisa kog smo davno zaboravili) itd.
Ovo nije sporadican slucaj nego masovna pojava uzrokovana sistemskim propustima .Ostavku treba podnjeti najodgovorniji tj Konakovic i ministar mup ! Kada je preuzimao poziciju Konakovic je rekao od ovog datuma JA odgovaram za SVE ! Pa neka odgovara -smjena ili ostavka !!!
Ratno stanje na putevima.
Dobro došli u Sarajevo. Ulazite na vlastitu odgovornost!
OVO JE STRAŠAN PODATAK! POLICIJA NE RADI NIŠTA! MORAJU SE NAPRAVITI SMJENE I MORAJU ODGOVORNI ODGOVARATI PRED ZAKONOM ZAŠTO NE ČINE NIŠTA DA SE STANJE POPRAVI. KAO DA JE RATNO STANJE?! TOLIKO JE POGINULIH I OŽALOŠĆENIH PORODICA! STRAŠNO!
Donesite zakon zbog debila sto jurcaju autima: prekoracenje brzine preko 30km od propisane = oduzimanje auta, zatvorska kazna do 6 mjeseci i oduzimanje vozacke na 12 mjeseci. Pa " trkaci" nek izvole.
"RADE" ljudi svoj posao vidi se iz prilozenog nema sta...
kako fino vode evidenciju bolje da uloze vise truda da smanje evidenciju ovo ispada kao loviste na pjesake
eto Baketov Centar i Novi Grad...kakva vlas takvo i zakonje...
Nije problem samo u vozacima??Problem je u infrastrukturi, vlasti i korupciji!Dragi gradjani, kad rijesite ove tri tacke, onda tek moze da bude zadovoljavajuci rezultat sa manje zrtava u saobracaju.Pozz!
Smjena Premijera Kantona Konakovića! Ministra MUP-a Mulabdića! Komesara Ćosića! "Glasnogovornika" Nefića (poznatog po bježanju sa mjesta nesreće) Isti su DIREKTNO odgovorni za sigurnosnu situaciju u Kantonu! Zamoliti Aliju Jašarevića da preuzme poziciju Ministra MUP-a, ponuditi mu milion maraka platu. Jedini čovjek koji je u sred rata postrojavao ćele, cacu, Zulića i kompaniju, mislim da mu nije problem postrojavati današnje mangupe na baterije.
Konakovića i Mulabdića je smiješno komentarisati, džukele treba pljuvati na ulici! Čosić (moj nekadašnji profesor u školi MUP-a), jedna kancelarijska pi-z-da, nikada čovjeku čvoke nije opalio! Nefić (kojega takođe lično poznajem), jedan mali jad, koji je i sam bježao sa mjesta nesreće. Bujrum, lako ćete otkriti moju adresu, fala Allahu imate DONIRANU opremu. Prvi policajac koji mi priđe na 10 metara će biti razoružan i gologuz svezan za banderu! Stoko korumpirana!
Ko u Kanadi: za utrkivanje na licu mjesta oduzimanje vozačke i auta ,plus 10.000$ kazne.I za početak prvih nekoliko "mušterija" procesuirati pred TV Kamerama da se šira javnost uvjeri da se zakon sprovodi bez milosti