Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj kralja,nesmjes privesti muslimana dok je ramazan.odo sad banku opljackat ako me uhvate nesmiju me privest.remzija sirovino glupa
PA STOOOOOOKO POTYRCENA...NARAVNO DA SU CHETNICI RAZLICITO U ODNOSU NA AZIJATLUK VAS! SHVATITE VEC JEDNOM OD SVETA SU PRIZNATI KAO ANTIFASTICKI POKRET JEDINO SRBI NA BALKANU BASTINE DVA ANTIFASTICKA POKRETA! VI STE NESOJ I NEKRST...PROKLETI I GORE I DOLE... OTPAD I SKART!
A pripadnici Ravnogorskog pokreta su manje opasni, čak izgledom isti kao i tzv vehabije...samo su oni \"mirni\" gradjani sa pravom okupljanja, pjevanja huškaških pjesmica i zveckanjem oružja...
Samo mlati peksine muslimani......usri stoku muslimansku dok ne one u Aziju mejdu svoju bracu. Puna podrska policiji RS
dcong obzirom da ništa ne ide eto vam vaše šifra
Shta je stime Ramiza Kadric,htjela da kaza,Dali ona uopshte znade da je,upravo vecina domacih Muslimana,sastavni dio,Verhabija\"koji se obuchavaju i pripremaju,ze terorizam,na celoj teritoriji BiH,a iskljuchivo,na teritoriji\"REPUBLIKE SRPSKE\"kome ona zeli da prospe ;tu;svoju naivnos???
Novog Grada i Kozarske Dubice.
Izmeđi kriminalizovane policije RS, a naročito njenog dijela pod nazivom CJB-B.Luka, i Vehabija, ja ću uvijek više vjerovati Vehabijama. Policija RS je više zla nanijela, ne samo nesrbima, nego i Srbima, od bilo kakvog vehabijskog ili sličnog pokreta.
kršćani su prolili više krvi nego sve religije i ideologije svijeta zajedno.
Svaka cast na zapiscima jer sve sto si napisao je istina to licno znam jer sam sjedio u komandi VRS i tacno znam sta se desavalo tih dana. Zato pusti Bosnjacima i Hrvatima neka misle kako su toboze hrabar narod a 4-godine samo vikali HELJP BOSNIA ali lijepo nas narod kaze neka se stoka veseli.
ovaj put su Srbi i Hrvati, a i ostatak krscanske Evrope rame uz rame jer je \"srpsko pitanje\" u Hrvatskoj rijeseno i nema vise razloga da udara krst na kriz i obrnuto...\" E Srb-in sa ovim si mi sjeo u stomak Prvo mi nismo pic...ke pa da racunamo na pomoc dru.gih mi stvari odrađujemo sami. A i lepo od tebe da tako lepo oprostas kur.vatima sto su kla.li nase Srbe pa ti to tako lepo napises kao resen problem Srba u Hrvatskoj, reseno Srpsko pitanje! Ima mnogo ,mnogo razloga PRVO PRAVILO NIKAD NE OKRECI LEĐA USR:ASAMA NIKAD NI KAD SU TI NAJBLIZI. A krscanska Evropa se pose.re na tebe i na Srpski narod i vec se je i se.re svaki dan. Sta si ti neku dusman sto se potpisuje kao Srbin?Ko razmislja tako kukavicki i izdajnicki? Cuj sad su nam ku.rvati vec prijatelji braca da nisu opet sad su resili Srpsko pitanje a? Prvo su ga resavali Jasenovcom a sad Et.nickim ciscenjem ali sad je reseno ajmo dalje jel? Ti NISI SRBIN AKO TAKO RAZMISLJAS!
Ma sta vas zelembace iz Federacije briga koga policija Republike Srpske hapsi u svojoj drzavi...Brinite se o toru od 24% teritorije BiH u koje vas je svijet zatvorio i izolovao kao koleru... A to sto se kur-cite...To je proslost.... Molite se Alahu da nedodje do kakvog sr.anja jer ovaj put su Srbi i Hrvati, a i ostatak krscanske Evrope rame uz rame jer je \"srpsko pitanje\" u Hrvatskoj rijeseno i nema vise razloga da udara krst na kriz i obrnuto...
Nista to nije tuđe nego sve nase, dru.gi su ti koji su uz pomoc zl.obnog zapada uk.rali nase! Eto vam malo dokaza koliko je bila vazna Hv i koliko je bio vazan V.korpus nista,mirovali a onda izmislili price o silnim oslobađanjima a 18 opstina je predato muslimansko hrvatskim snagama bez borbe VRS koja vas obadvoje i abih i hv tukla godinama i razbila svaki vas napad i ofenzivu od jednom se povukla bez borbe. Jeste naivni i onda se slucajno potpiso Dayton koji je potvrdio stanje na terenu znaci 49%-51%. Evo vam video dokument kako je tekla operacija gledajte i ucite ne nasedajte llazima kako su silno oslobađali a mi bezali. To vam govorim zato da ne sanjate da ce te lako proci ako krenete na RS zato sto ce te ovaj put izgubiti sve zube. Snimak je nacinjen od pripadnika HV http://www.3gpdb.com/videoy.php?b=VYlzbIQ2bV3&una-ggg-ggg
Niste htjeli samo svoje nego ste željeli pola Hrvatske, cijelu BIH, Kosovo, Crnu Goru pa i dio ili cijelu Makedoniju.Zna se kako su nastajale krize u SFRJ prvo krenulo pojavom vožda na Kosovu pa proglašenjem i pobunom u hrvatskoj krajini, napadom na Ravne, Dubrovnik i proglašenjem SAO Romanije, Krajine,Istočne Hercegovine itd....Dobro se sjećam nekakvih uvoznih rezervista sa kokardama iz Crne Gore i Srbije te kojekakvih vježbi sijući strah i progoneći stanovništvo.JNA je prestala biti narodna i svrstala se na stranu politike Ćosića i Miloševića.Uz to pojavili su se i neki novi poput Šešelja i Draškovića,Raškovića, Babića kapetana Dragana, idr.... Sve to je dovelo do svih neželjenih posljedica.
Prekid operacije: Dan nakon pocetka operacije 19.rujna 1995. donesena je zapovijed za prekidom akcije i to ne zbog americkih prijetnji kako se nakon toga pricalo vec promašenih odluka i krivih obavještajnih procjena o stanju u srpskoj vojsci. Nakon neuspjele operacije pricalo se da je jedan dio hrvatskih snaga stradao pri samom povlacenju.\" IMa tog jos za ceo esej pa racunajte da su ku..rvati malo sve ulepsali ovaj raport dobili ste vi po zubima i te kako samo o tome cutite. I mi smo hteli samo svoje i za to smo se sukobili sa 3 neprijatelja i sa najjacim vojnim savezom na svetu jer bez njih vi ne bi bili nista. A zao mi je sto ste dozvolili da vas ku,rvati uvuku u ra.t jer kad je krenulo to odma sam ukapiro tu igru i reko nije valjda narod u bih tako slep i naivan nece valjda kad ono buknulo jos gore...Sijekovci,Hercegovina.... itd dalje znamo
Priznaj da ste htjeli previše a na kraju ostali i bez onog što bi prirodno trebali dobiti i bez rata. Najlakše je sada praviti analize u nećiju korist i tješiti sam sebe ali najbolje zna šta je bilo onaj narod koji je ostao bez svojih najmilijih i svojih domova.Ne postoji nikakvo opravdanje za politiku Srbije osamdesetih i devedesetih godina.Sve se moglo riješiti na drugaćije naćine bez žrtava i mržnje.