Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Apsolutno se slazem s tackom!
se prica o toj gripi, jer smo mi prošle godine kasno dobili vakcine, pa valja to negdje potrošiti....
infektivna klinika je dno dna inace..... pinjo je toliko nesposoban
svugdje u svijetu nakon 24. januara DRASTIČNO PADA broj zaraza gripa samo kod nas raste?
apsolutno podrzavam ovo...nazalost moje je dijete biilo u bolnici kad je imalo mjesec dana,sve vam se smuci i pomjesa i onda dodete jedan i u sobi gdje beba lezi nadete 7-8 odraslih ljudi dosli sa svim mogucim virusima u posjete a jos gluplja stvar koju rade na pedijatriji je da stave dijete koje je tek doslo sa djecom koja recimo leze tu vec 7-8 dana i trebaju izaci...i to se sve desava na odjelu pulomologije...ma treba zabraniti svima i gotovo u interesu svih nas...vidi dijete kroz staklo daj sta treba i ufati se noge...a ne zagusljivo da ni odrasli ne mogu da disu a kamoli djeca..
srbi se ne kupaju zato i jest u njeh najvise oboljelih
sve posljedica loše ishrane. Glavica kiselog kupusa marka i po, kriška pizze marka i po, ma ebo kupus.
ne seri i ne pametuj na taj zapadno - evropski nacin tacko
Tako vam i treba kad jedete krmetinu! Da ste imalo pametni, nebi jeli meso nikako, vec bi skupljali pare za gitaru! Ja mesa nisam probao 10 godina, ali imam gitaru od sto hiljada maraka! Ej, STO HILJADA, je.em ti led!
Pazite, ovo je sve samo jedna velika laz! tndarata tnda ta