Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa LOGIČNO je ovo jer stranački priklonjen ADS mora igrati po kajdanci prepunoj nota koje je napisao POLU (KRIMINALNO) VJERSKI poglavar specifične boje brade...
Čestitke gospodinu na unapređenju Porezne uprave do neprepoznatljivosti. No da pitam ja gospodina Isovića: Postoje li neki mehanizmi unapređenja Vaše institucije koji se ne oslanjaju na inspekcijske kontrole malih i srednjih preduzeća (što čini 98 % svih poreznih kontrola). Da li je išta urađeno da se olakša privrednicima?
Nezna se koji je veci hostapler od ove dvojice Scepo ili Dragan.Samo im jos Duduk pod ruku fali
@DrvenaStolica..... A Bakir . . .??????
Da vladajuca struktura krsi zakone je uocljivo.Za njih ne postoje zakoni.Nije to prvi put krsenja zakona, vec ucestali.Sta nam to govori ili sta nam se dokazuje?Jenom zauvijek trebamo da svatimo tko zeli prevladati s,vlascu i biti na vrhu svega.
koja je ovo kriminalna organizacija ova kriminalna SDA svojim nesposobnim i jako podobnim stimaju konkurse dok sposobnima rade razne malverzacije i marifetluke samo da ih srozaju al nece ova kriminogena organizacija jos dugo i njima se blizi kraj
Fahrudin Radončić je jedina sposobna osoba za bolje sutra! A vama koji nemate pametnijeg posla nego klevetati jer vam je mozak očigledno ispran i nakon više od 20 godina, vama želim laku noć i da sanjate zlatne kašike i makar po jednu vreću zlata!
Kadija te tuži, kadija ti sudi, šta je se moglo očekivati od SDA ADS.
Šerif Isovic na sjednicama Predsjednistva Sda prisustvuje i on je njihov piun koji ima zadatak da štiti Sda kriminal. Haj zdravo
Dvije stranke zakrvile čiji će poslušnik biti na ovoj funkciji. Svako bi htio svog čovjeka na tom mjestu.
Sta li mu je serif konjevic u rodu. Moraa bit da su braca
ehehehhehe.,. ... evo Vam bosnjaci vaseg fahre i hdz, nove koalicije koja se napravila ima godina dana, u srbiji i HR, za preuzimanje i rusenje BIH .. Isovic nije bitan, ali boanjacima bi uzeli i tu poziciju kao i sve sto su preuzeli a zahvaljujuci sad i sda..ali i sbb...
Kakva inteligentna SDA faca
SDA-Gestapo-poreznik : Brutalno visokim kaznama opljackao i unistio najsiromasnije privatnike koji su se borili za koru hljeba ,i to samo na Bosnjackoj teritoriji . Oslobodio teren i napravio Eldorado za UZ-firme iz Herceg-Bosne !!!
U poreznoj mjesta ima samo za jednog serifa
ja ne vidim prostora za euforiju. plate oko 70% opterecene covjek samo otima od radnika i hrani uhljebe. mladi bjeze firme.propadaju..sta vam je ba ljudi?
Ovo je država lijenih ublehaša...