Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dusanka majkic na aparatima...
@yeba.mene.drzava Narodi i zemlje koji jedu svinjetinu su bogatiji, napredniji i inteligentniji os naroda koji ne jedu . SVINJETINU JEDU JAPANCI KOREANCI KINEZi , Evropljani. Ne jedu Hindusi i Muslimani
@BegovskiPovratak ....to je samo u federaciji svinjetina najjeftinija jer se malo koristi....u drugim zemljama je piletina najjeftinija jer je puna steroida da brze rastu i da ih brze prodaju....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nek nije zabranjen uvoz migranata
e nasmija me slatko
@OOgledalce :-))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Tako je; mi imamo dovoljno svinja u ljudskom obliku i sto nam jos trebaju svinje iz Srbije.
Ne bi me iznenadilo da Dodik I Vucic kazu da je zbog militantnih islamista
mudjosi na aparatima , nema slanine a nesmiju sebi uzgajat 😂😂😂
cuclaj mi nispe
Vec gledam dodicka, "ovo je udar na srpsku, ne daju nam krmecinjak da jedemo, pocrkacemo..."
dajte serbima svinjetine nek jedu nemoze njima nista kuga africka,oni su nebeski narod mos mislit hahhaa.
ne treba to zabranjivat nego smanjit cijenu i dozvoliti uvoz,jer jedino tada ce fukara iz rs-a omastiti brke pa makar i sa rizikom,ali oni koji jedu krmetinu oni su navikli vec na te bakterije tako da tu nema stete,a i bajram je neka se ljudi vesele jedu i piju,ja mislim da je ovo politicka zabrana,nekom smeta krmetina!
treba dozvolit, ja je čak ne bih ni kontrolisao, neka pučanstvo i napaćeni nebeski narod papa ne uzubillah
Zar ima neko da misli da se ovo nece pojesti kod nas?? :))) pojede se raja sve to, evo neki dan kamion sa 'preprskanim bananama' biva istovaren i razgrabljen od ulicnih prodavaca...ah da i tu je bila zabrana i papiric od SDA inspekcije da se unisti roba, al u kujcu! pojedosmo mi :)
ja ne bi zabranjivao uvoz nego bi ga jos i povecao ,i smanjio cijenu,neka jedu koliko god mogu!
Radice skele preko Drine. Nece se balije tek tako odreci krmetine.
Neka. Bit će nam Bosanci zdraviji.
Sve ce to bit uvezeno
Prodavacemo toatnu mast u friziderima sa svinjskim proizvodima, to vam je isto samo sto je toatna mast zdravija za konzumiranje.
Svo smeće svijeta je već ušlo u bih tako da nebi nas to previše pogodilo!