Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet ova srbska nejac dolazi ovdje i komentarise.... Ako ovako nastave pakovat ce ponovo kofere iz BL i Doboja....... Zna srbska nejac da ako se kod Brckog presjece tada je game over :)tj pucaju iz genocidnog samo na prazno to je jedino sto mogu.....
Bosna je podjeljena ima 20 godina. Ovako je bolje.
srbi su ovdje da OSTANU ali na 49 % teritorije + brcko.. bosna je prilcino cisto pdojeljena, ne vjerujem da u svjetu ima tako ciste granice izmedju razlicitih vjera i nacija kao u nasoj zajednickoj bosni .. toliko je sve cisto i jasno da nece biti problema jednog dana kada se dogovorimo da se i pdojelimo ..mozda ne sada ali za dvadesetak godina sigurno
Koliko je BiH tvoja, toliko je i nasa. Prosla su vremena protjerivanja - Srbi su ovde da ostanu, svidjalo se to tebi (i tebi slicnima) ili ne svidjalo.
SRBI SAMO PRICAJU A NISTA OD AKCIJE. STA BI SA ONIM REFERENDUMOM O NEZAVISNOSTI RS. MESIC USUTKA DODIKA PA MU VISE I NE PADA REFERNDUM NA PAMET. PRESJEC KORIDOR I POTJERAT SVRBE U SMRDIJU PA NEKA TAMO SMRDE TADICU I OSTALOJ KOMPANIJI.
sad ce incko da casti i svima da ga popusi
Rekoh ja isti supljak ko sa referendumom..........sarene laze za male genocidne krkane !!!!! @SR-BIN.....mozes ga jedino ti poguslati i OHR-u i visokom predstavniku lol !!!!!
srb-in najvjerovatnije da ce te vi srbi incku oglabati penis.
A ti SRB-IN ostaćeš ovca svog nacionalnog pastira za koga ćeš pasti travu i glabati sam sebi što si bio toliko glup.
Heheheehe već je pola te imovine privatizovano i raspodljeljeno stranačkim kadrovima u oba entiteta. Kao da neko kontroliše zabranu raspolaganja državnom imovinom. Podijelili su šume na tri djela, podijelili termo i hidroelektrane. Tačno se zna čiji je koji stub i čija je žica. Od domova kulture napravili nacionalne domove i stranačke kancelarije.
OHR sve sa Inckom na celu moze Srbima samo da glaba penis!!!
Dacemo mi njima kad tad na raspolaganje...