Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix pošalji ovo pitanje direktno u SDA centralu na ime Bakira, da nam odgovori zašto je pristao na ovo i dal je bila trgovina s čim i zašto? Bakir je donio toliko loših odluka i trgovao raznim pozicijama da čovjeka treba proglasiti Persona non Gratom u BiH , on je oslabio nas Bošnjake kao niko u historiji našoj
Problem je u nametnutom Dejtonskom frankenstajnu koji je ucinio BiH protektoratom kojim vlada BG i ZG. U Belgiji npr se ne glasa za etnickog predstavnika (poglavicu) već kandidati iz reda vise nacionalnosti se biraju NA CITAVOM TERITORIJU BELGIJE, a ne predstavnika iz odredjenih (autonomnih) pokrajina..
uz Bakira Sultana našeg Ponosnog i gladan ako treba.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sva ova Milina današnja krila su rezultat Bakira i njegove politike trgovine pozicijama
SDA je ustvari izdaja a ne trojka
Ma ja, Bakir je kriv ali eto Dodik i Covic nisu ovoliko otvoreno radili na razvaljivanju svega sto ima veze sa drzavom bas dok se Bakir za nesto pitao, nego svi ovi ozbiljni napadi na drzavu se desavaju par mjeseci nakon dolaska na vlast nametnute trojke. Smijesni ste sa povlacenjem te paralele...
Bakir je sve, aminovo što je RS tražio, a sad kad je nogiran od naroda, pametuje i kritikuje, amman on sr bori za BiH, koju je unakazio i unazadio. To će reći i veliki simpatizeri SDA i Alije, da je kriminal i korupcija debelo oštetio BiH
SDA učinak od 1991 -2022: -Stradalo 100 hiljada ljudi u ratu -genocid ( koji je napravio koalicioni partner SDS) Karadzic - i onda Potpisana Republika Srpska -prodate sve državne firme tajkunima - SCC I BBI centar date Al Shiduju, SCC nema upotrebnu dozvolu -korupcija u svim opstinama -revizija tužba izdata -komsija za zaštitu historijskog nasledja BIH data u ruke SNSD-a Itd itd
Kako je Bakir upropastio sve što je dohvatio. Izbacili strance iz komisije a zatim proglasili centar i Stari grad zaštićenim krajolikom.i sada SNSD upravlja intervencijama u Sarajevu ( centar i Stari Grad)
To su sve samo priče niko od komentatora nije radio politicku borbu, e sad vidite kakva je borba kad se trokljunaši predaju, a nikakvo čudo em su dezerteri, radna obaveza ili slučajni prolaznici ako nisu bili 4 godine i 22 dana u ratu🤣🤣🤣🤣
Gdje god je mogao Bakir je izdao.
Bakir Izetbegović višestruko dokazani kancer Bosne
Najgore što mi uvijek među svojim izabranim imamo kratkovide i mutave ljude koji za zrno vlasti rade stvari koje se ne smiju oprostit.
Opet Bakir, zastitnik drzave!!!
BAKIR MORA DA NAPUSTI SDA, U SUPROTNON ON CE JE SAHRANITI. MOLIM SDA CLANOVE DA DOBRO RAZMISLE, DA SE NE ZANOSE. AKO IM JE CILJ DA SDA OPSTANE, MORAJU IZABRATI DRUGOG PREDSJEDNIKA STRANKE. MOLIM VAS.
Bravo Bakire dobri nas bosnjak, pošteni hebo si nas za zivota
Ma koga više briga za dejtonski sporazum? Zašto bi nas obavezivao sporazum, nepovoljan po nas, ako ga niko ne poštuje i ako je ništavan sam po sebi jer je sklopljen pod prisilom tokom poslije i zvanično presuđene Opsade Sarajeva? Treba samo radit jednostrano od sad i svi podržati naše prvake u tome.
Sve je to Sebija kriva, osakatila mu mooooda. Ali nije on jedini kriv. Vidimo na sve strane da se samo gleda licni interes. Uvaljuju familiju na pozicije i za stinu lovu razbise drzavu. Izdajnici.
Hoce li biti ovakav tekst sa analizom sta su Trojkasi dali za svoje pozicije? Ili sta dobijaju za imenovanje Vukoje u Ustavni sud? Ili sta su dobili za skidanje sa liste ruskih i srbijanskih nacionalista, koji danss setaju po Bosni ko po svojoj avliji? Ili sta su dobili za 100 miliona za zgradu UIO u Banja Luci?
https://pescanik.net/prilog-raspravi-o-tri-prsta/
Nema ovdje napretka dok se ne odreze grana na kojoj sjede Dodik, Covic i Izetbegovic. Oni a ne stranci su problem.