Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas se zna tacno ko se iskrco u Normandiji, tacno se zna imenom i prezimenom ko je bilo clan HV i za vrijeme domovinskog rata samo eto kod nas EDIN MUSIC ne zeli da sazove sjednicu da se raspravlja o 3 jednostavna zahtjeva postenih boraca a ne onih podbnih koje godinama vlast i opcinske organizacije kupuju narodim nasim parama koje bi trebale da budu raspodjeljene jednako svim borcima ! Sramite se bosanci sto pasivno ovo gledate ! KLIXU posto si rezimski medij !
@DZENANMUSAturcin Pogledaj kakav pornić, mrak ti na očima od zagorelosti, fukaro.
@Vrhunske fizičke predispozicije, sjajan šut, atraktivna zakucavanja, nezaustavljivi prodori odlike su ovog košarkaša iz Bihaća. DZENANMUSAturcin /GLUPANE SKINI SE SA DROGA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SRAM TE BILO BAKIRE IZMETBEGOVIĆU!
sviđžami se..poooyy
Selam iz Trebinja i za Živkovića u Sarajevu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Zaboravljeni branitelji" i dalje na Bijači, ogorčeni zbog nasilja nad kolegama u Tuzli. Solidarnost 2018, a 1993 je bila zaboravljena. Hehe... *ebo me svak ako ovdje ima normalnog insana.
Prva slika doping
Bošnjaci, Hrvati, Srbi mogu da žive zajedno u uspješnoj i prosperitetnoj državi, potrebno je korektnog političkog odnosa uz poštovanje i obazrivost. Prošlost treba da se uokviri časno i transparentno tamo gdje će svima služiti za primjer da kapriciozna mržnja i nerazuman dijalog prolijeva krv na sve strane.
Jedni su divlji po ahmićima drugi po trusini a penzija im iz iste kase ide, ima li to još igdje u svjetu. PS.naravno da ljudima treba dati ono sto im je obećano ali je bizarno to da su nekad zakleti neprijatelji bili
Sav budjet su spickali sad i Hercegovinu daju ......PONOVLJENI SCENARIO
Gade mi se ovi što kažu da borci hoće pare iz budžeta, a brane ove uhljebe dezertetske što uzimaju i od djece sa specijalnim potrebama. Ako je iko zaslužio pare iz budžeta to su borci koji su se stvarno borili, a ne oni sa Fadilove liste. Eto za to se ovi jadni ljudi sad bore. Al slaba im nafaka, Bosna je raj samo lopovima.
Haha bolesnom kriv Bakir . ek stoko bolesna
Dobri su ovi stavili kamp pored ceste i govore kako protestvuju kad ih neko pita što ne blokirate cestu oni mu kažu "Mi smo tu, tu je i policija i nadmudrivanje. Blokiramo prelaz na nekoliko sati, kad se pojave policajci mi se sklonimo, kad oni odu mi opet i tako ukrug", kaže nam Grbavac." HAHAHHAHAH očigledno je koliko im se protestvuje..
@Psorijaza Ma platio im Čović da glume budale.
@dream Očigledno rušenje samo večinskih Bošnjačkih djelova države.
Čekate da vam Bošnjaci završe posao, jeebo vam vlah maater.
HVO perjanica HDZ-ove politike u BIH i direktni saucesnik u UZP-u, i kao treba ih sazalijevati. Umri stoko fasisticka, neka vam Kolinda i Covic dadnu penzije i dodatke.
@detrdjent Tuđmanov HDZ ih je slao u rat, oni nek ih i "održavaju".
Da pustis borcima 2-3 ratne pjesmice opet bi Oni. .(PSIHOLOGIJA).! U ratu kao prvo Nemoj ratovat,kao drugo ako vec,DRZI SE POZADINE
Koliko su ovi skutori ogorceni, iz inita ce zauzeti jos jednu livadu pore autoputa :PP :))
Ja ovima ništa ne vjerujem. Osim toga, mogli ste i jednu državnu zastavu okačiti, seerem vam se na šaharu.
dok ste vi branili ovu drzavu drugi su je krali..sad za vas nema nista :(
A jesu i mudri hercegovci...protestuju ali ne blokiraju svoju hercegovacku privredu...dok u isto vrijeme sokole i podrzavaju svoje kolege koji blokadom nanose stetu svojim razvijenim privrednim krajevima Gradaccu, Gracanici itd...