Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu oni branitelji, nego agresori, jer su se borili za kurvu hrvatsku protiv suverene i nezavisne RBiH..............SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUzp i svim hrvatima, hrvaticama i HRVATSKOJ DJECI koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Oni su bili branitelji u vrh glave 12 mjeseci. Ostatak su bili dio UZP.
Koliko se zna najveca akcija koju su imali likvidacija Blaza Kraljevica i njegovih pratioca.
Lijepo bi bilo cuti sta su oni branili u Ljubuskom, ko ih je to napadao pa se morali braniti, da slucajno oni nisu isli npadati nekog drugog, bas bi bilo interesantno vidjeti te njihove braniteljske crte.
Joj kolko imamo ovih branitelja , da ih je tolko bili 90tih ameriku bi pobjedili ...
To su vjerojatno oni koji su prvi stali u obranu bih... Dok su drugi čekali hoće li babo sa slobom ili ne
gdje konkretno, gdje ste stali, gdje su te crte, ko vas je napadao, ko vam je porusio grad itd.
@Dr.mr. gdje su crte, na obali mora ili u zasjedi za konvoje, konkretno molim, veliki ste vi boj vodili toliki invalidi, mozda u Normandiji na iskrcavanju sa saveznicima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
P O Lj U B I M E N A K I Š I Ciao
sacekaj sam da kisa padne :)
Zaboravljeni sverceri...