Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je tugaa......
PODRSKA BORCIMA
@Sin13BosneSS Zacepi pacenice Za kolko te Scepo gu zi
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Borci, šta vam nije jasno? 20 i više god. tražite svoja prava i tražite krivca za vašu obespravljenost, siromaštvo, bolest, nezaposlenost itd., odgovor je pred vama svih tih 20 i više god., krivi su vam RATNI PROFITERI, ŠVERCERI koji nisu išli u rovove i borbe, uživali su u toplom i zarađivali, bogatili se, poslije rata su zaradom kupili sve što se moglo kupiti, a zatim se uključili u politiku da zaštite sve stečeno i svoje bogatstvo.Tu su im pomogli vaši generali i komandanti.
bravo
Podrska "zaboravljenim braniteljima" od Tuzlaka. Braniteljske udruge, boracke organizacije i slicne organizacije trebaju djelovati koordinirano i trebaju saradjivati, neovisno sa koje "strane nisana" dolaze. Sve tri strane vlasti rade zajedno i bore se za svoje fotelje pa tako trebaju i braniteljske organizacije. Samo udruzenim djelovanjem se dobija na moci i moze se nesto uciniti. Zato i nasa vlast cini sve da narode drzi podjeljenim i u stalnoj mrznji. Politika im je: Podijeli i vladaj.
slabo rodila sljiva aaa pa poskupila kerozinka
Sutra svi na ulice da ih natjeramo da vrate akcize i da smanje pdv na 10%. Da se ukine porez na platu od 10% koji njima sluzi za bonuse i 13 platu. Hocemo vise neto od bruto plate. Svi na ulice i dok se ne ispuni nema povlacenja.
Ne moze covic, trenutno je na koktelu sa bakirom
Haos nije sto borci zahtjevaju da se ukine 1600 boracki udruzenja i stvori samo jedno sa cijeg ce se jednog racuna isplacivati svim borcima sto im pripada. Godinama su opstine kantoni steleli pare i kupovali glasove ovim podobnim borackih udruzenja. Zabranit opstinama i kantonima bilo kakve isplate udruzenjima vec sve pare na jedna racun pa neka dijele borci ravnomjerno !
Sto ovi borci ne ulete u ministarstvo finansija, predsjednistvo, vladu? Blokirali obicni svijet koji i da zeli ne moze im pomoci. Draga gospodo ministarstvo finansija blokirajte.. Pa kada gosopodi u politici ne bude plata, para razumit ce i vas
Politicari sram nek vas bude!!!
podrška za ove UZP-ov.ce nek idu Kitalindi tražiti sise na koju će se nakačit
Idite im u ustanive kuće itd
LJUDI I JA SAM BORAC, A TO ŠTO SAM JA NEZADOVOLJAN I PREVAREN, NESMIJU ISPAŠTATI NEVINI, DJECA, ŽENE STARI I BOLESNI.ODGOVORNA JE VLAST SDA I HDZ ,A NE NAROD !
podrška za ove UZP-ov.ce nek idu Kitalindi tražiti sise na koju će se nakačit
Sarajlijice i Zenicki SDA kmetovi sto ste se razbjezali cim ste culi rijec policija ?
Krezavi, gladni i žedni došli da protestvuju i brane građanima da prolaze. Pa idite pred njihove kuće, a ne ovako.
prvi dialog Edina i Amre: Edin: ja je za gace, kad ona nema gaće. Edin: a tuu smoo