Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bujrum! Čaršije i žive samo kad dijasporci dođu...
džabaaa ti Evroopooo te zvjezdiceee tvojeee, mi voliimooo Bosnuuu i ljiiiljaaneee svojeee.... dobro došli u svoje djeco
Vala ne bih ni ja mislio kada bih se uspio dokopati Njemacke, Austrije ili Svicarske
ja ih znam masu što tamo zarade ovdje ulože i ulažu i dalje u svoje
...kako su pojedinci otrovni u svojim komentarima...
A seru te covid potvrde te kontrole..... ja se ponadala nece mi bivsi muz preko grane iz njemacke,kad eto njega da mi nerve vadi i bez potvrde🤣
Djeca rodjena u Njemackoj prodju kroz njhov obrazovni sistem vrtic, skola, zanat /fakultet. Drustvo iz 100 razlicitih nacija. Neoptereceni prosloscu i ratom idu samo u BiH dok ih roditelji vuku.A cim stanu na svoje noge vise vole vidjeti Pariz, Berlin London itd.I kad kazu kod nas u Njemackoj to bukvalno tako i misle.
Na zalost tako je
haram je svakome ko donese i 1e i ostavi ga u BiH jer ga je ova zemlja protjerala , ova zemlja ovakva mora da zamre kako bi se rodila neka bolja ...ova nacionalisticko seljacka sto prije da se likvidira
eto omikrona da povalja dede i nene
Bosanski (bošnjački) i hrvatski pasoši su imuni na virus, ostali moraju dokazati da su negativni! 😂🙈
Znam sigurno da ce sa ovim dolaskom porati broj covid zarazenih, kao i prosle godine...al ko ga hebe.
Sad ce sezona kako se ono kaze na “bosanski” par mjeseci u Njemackoj, Austriji, Sloveniji i kao zaboravi se maternji jezik.
Eto hiiiinnn
Bujrum dijasporo. Hvala vam što dolazite. Dobro nama, dobro vama.
Sad ide ona poznata, nije to kod nas u Njemackoj tako..
A bgm ni u Italiji...haha
Ja, i?